Facebook Pixel Ρώσοι κροίσοι, Έλληνες «ζητιάνοι»
Μπάσκετ
| 2011-07-05 22:32:00

Ρώσοι κροίσοι, Έλληνες «ζητιάνοι»

Ρώσοι κροίσοι, Έλληνες «ζητιάνοι»

Η νέα οικονομική πολιτική των έχει αναγκάσει τους δύο «αιωνίους» να κοιτούν τις άλλες ομάδες να σχεδιάζουν τη νέα χρονιά, ενώ εκείνοι... κάθονται. Όλο το χαρτί η Ρωσία.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ποτέ πολλές αλλαγές στο δυναμικό του. Ούτε, όμως, καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια, όπως γίνεται μέχρι στιγμής. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από το πώς μετακινήθηκε ο Αντώνης Φώτσης στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο δε μπορεί να υπάρχει. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, είχε συνηθίσει τα τελευταία δύο καλοκαίρια να κάνει εντυπωσιακές κινήσεις. Τώρα είναι εντυπωσιακό ο τρόπος με τον οποίο χάνει τους παίκτες του.

Η... αφραγκία έχει χτυπήσει τους δύο «αιωνίους», που μέχρι σήμερα έχουν δει παίκτες μόνο να φεύγουν. Αντιστρόφως ανάλογα με ό,τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη και πολύ περισσότερο στις ομάδες της νέας Ευρωλίγκας.

Από τις 22 γνωστές ομάδες εκ των 24 των ομίλων συνολικά, μόνο Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός κι άλλες έξι βρίσκονται με σταυρωμένα χέρια. Κι αυτές είναι οι έξι είναι ομάδες περιορισμένων δυνατοτήτων.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags