Facebook Pixel Τα σπάει: Πήρατε χαμπάρι ποιον θύμισε ο Τζέιμς και ποιον μύθο του ξαναβρίσκει ο Παναθηναϊκός; - Ο ΠΑΟ βρήκε...
Μπάσκετ
| 2017-02-25 00:50:00

Τα σπάει: Πήρατε χαμπάρι ποιον θύμισε ο Τζέιμς και ποιον μύθο του ξαναβρίσκει ο Παναθηναϊκός; - Ο ΠΑΟ βρήκε...

Τα σπάει: Πήρατε χαμπάρι ποιον θύμισε ο Τζέιμς και ποιον μύθο του ξαναβρίσκει ο Παναθηναϊκός; - Ο ΠΑΟ βρήκε...

Ο Μάικ Τζέιμς γκρέμισε το ΟΑΚΑ και λύτρωσε τον Παναθηναϊκό σε νεκρό -σχεδόν- χρόνο. Τι κρύβεται όμως πίσω από τον Αμερικανό και τη μεγάλη νίκη; Κλικ εδώ.

Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό. Ήταν εκείνος, που είχε στείλει και το ματς με την Εφές στην παράταση, με τις τρεις βολές που είχε κερδίσει στο τέλος.

Πριν από λίγο έδωσε στην ομάδα του μία ακόμη τεράστια νίκη επί της Ούνιξ Καζάν με το μεγάλο τρίποντο, που πέτυχε και πάλι στο φινάλε.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν παίζει πλέον μπάσκετ, αλλά ο Παναθηναϊκός δείχνει πως έχει βρει στο πρόσωπο του Τζέιμς τον ιδανικό αντικαταστάτη. Δεν γίνεται λόγος για σύγκριση σε αξία, αλλά ο Αμερικάνος ξελασπώνει το "τριφύλλι", όπως το έκανε τα προηγούμενα χρόνια ο “Μήτσος”.

Πάντως, με εμφανίσεις σαν κι αυτή απέναντι στους Ρώσους, οι “πράσινοι” δεν μπορούν να πάνε πουθενά. Έπεσαν από την Ακρόπολη και βρήκαν πορτοφόλι, γεμάτο με χρήματα. Τόσο χάλια ήταν η παρουσία τους.

Έμειναν, όμως, ζωντανοί για το πλεονέκτημα της έδρας, κυνηγώντας κυρίως την Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το τρίποντο του ήρωα Τζέιμς ο Παναθηναϊκός έβαλε κι άλλα μεγάλα τρίποντα με τον Ρίβερς και τον Σίνγκλετον. Τρίποντα, που τον κράτησαν ζωντανό για τη νίκη, που ήρθε στην εκπνοή με τον τρόπο που είδαμε. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags