Facebook Pixel Φοβερό σκηνικό στο φινάλε - Το "δώρο" των Τούρκων στον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2017-03-03 22:03:00

Φοβερό σκηνικό στο φινάλε - Το "δώρο" των Τούρκων στον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερό σκηνικό στο φινάλε - Το "δώρο" των Τούρκων στον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε τι κωμικοτραγικό συνέβη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα των Πρασίνων κόντρα στη Νταρουσάφακα

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τη Νταρουσάφακα, κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά αποχαιρετά το όνειρο της κατάκτησης μια θέσης στην πρώτη τετράδα της Ευρωλίγκας, που θα του έδινε πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση του θεσμού.

Πάντως, το μόνο θετικό για τους Πράσινους είναι ότι κράτησαν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Τούρκους. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με διαφορά 5 πόντων (77-72), ενώ στο ΟΑΚΑ είχε επικρατήσει με 6 (86-80).

Αυτή ήταν η αφορμή για ένα απίστευτο σκηνικό στο τέλος της αναμέτρησης που έκανε έξαλλο τον Ντέιβιντ Μπλατ. Με το σκορ στο 77-72 και τη Νταρουσάφακα να έχει την τελευταία κατοχή, ο προπονητής των Τούρκων είδε τους παίκτες του να μην κάνουν επίθεση, παρά το γεγονός ότι είχαν την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά και να πάρουν αυτοί το πλεονέκτημα!

Προφανώς, κανείς δεν τους είχε ενημερώσει για αυτό, με αποτέλεσμα ο Μπλατ να ωρύεται στον πάγκο, αλλά τους παίκτες της Νταρουσάφακα να μην το αντιλαμβάνονται και να αφήνουν τα δευτερόλεπτα να κυλήσουν μέχρι τη λήξη!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο (στο 8.15'')



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags