Facebook Pixel Φοβερή ατάκα Παππά για την άμυνά του - Τι απάντησε για τις "ίντριγκες" με τον Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2017-03-03 22:46:00

Φοβερή ατάκα Παππά για την άμυνά του - Τι απάντησε για τις "ίντριγκες" με τον Ολυμπιακό!

Φοβερή ατάκα Παππά για την άμυνά του - Τι απάντησε για τις "ίντριγκες" με τον Ολυμπιακό!

Τρομερές ατάκες, ξανά, από τον Νίκο Παππά μετά την ήττα από την Νταρουσάφακα στην Τουρκία. Τι είπε για τον στόχο του Παναθηναϊκού, την άμυνα που παίζει ο ίδιος, αλλά και για την... φήμη ότι στοχεύουν τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά.

«Προφανώς η Νταρουσάφακα δεν είναι εύκολη ομάδα. Εχει κάνει τεράστια οικονομική επένδυση τα τελευταία χρόνια. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δεν έχει τυχαίους παίκτες, αλλά δυστυχώς δνε τα καταφέραμε. Το πιο σημαντικό ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό. Ξέραμε πως ο κόουτς Μπλατ παίζει με πολλά σχήματα. Δυστυχώς χάσαμε διαφορές και δεν προλάβαμε να το γυρίσουμε», δήλωσε αρχικά ο 27χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods στην κάμερα της ΕΡΤ, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν βγήκε η άμυνα στον Ουαναμέικερ. Ξέραμε πως έπρεπε να τον περιορίσουμε. Είναι ο κινητήριος μοχλός και τελικά ήταν πάνω από τον μ.ο. του. Είχαμε και κακές επιλογές και χάσαμε δίκαια. Σίγουρα όταν παίζεις με αυτές τις ομάδες, περιμένεις την ευκαιρία να κλέψεις το ματς. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειαζόταν να το κλέψει, μπορούσε να το πάρει με τη μαγκιά του. Δυστυχώς χάσαμε τις διαφορές και είχαμε κάποιες άσχημες επιλογές».

Οσον αφορά τα διαφορετικά που παρουσιάζει η ομάδα του στο ΟΑΚΑ και μακριά από αυτό, είπε: «Στο ΟΑΚΑ ο ενθουσιασμός μάς οδηγεί σε νίκες. Εκτός έδρας, όταν δέχεσαι ένα καλάθι μπορεί να αρχίσει η κατηφόρα. Θεωρώ ότι πρέπει να το ισορροπήσουμε και να πάρουμε επιτέλους ένα μεγάλο διπλό».

Σχετικά με το γεγονός ότι βοηθάει σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο σκοράρισμα, τόνισε: «Τώρα αυτό το χτίζετε και λίγο εσείς οι δημοσιογράφοι. Οταν σκοράρεις πολλούς πόντους δημιουργείται μία προκατάληψη πως δεν παίζεις άμυνα. Ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά θέλω να βοηθάω την ομάδα μου με οποιονδήποτε τρόπο για να παίρνει νίκες. Εχω περάσει πολλά αυτά χρόνια. Προσπαθώ να βοηθάω με κάθε τρόπο. Η ομάδα είναι χτισμένη για μεγάλα πράγματα και με κάθε αφορμή πρέπει να δίνουμε το καλύτερο».

Τέλος, ο Νίκος Παππάς ρωτήθηκε για τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού: «Εγώ είμαι 4 χρόνια στην ομάδα. Θεωρώ πως έχουμε το καλύτερο υλικό των τελευταίων χρόνων. Αφού έχουμε φτάσει στα προημιτελικά, τότε στόχος μας είναι το Final Four. Δεν ασχολούμαστε με ίντριγκες που ακούγονται του τύπου "να βγούμε 6οι και να παίξουμε με τον Ολυμπιακό". Κυνηγάμε κάθε ματς ξεχωριστά». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags