Facebook Pixel Απόφαση ΒΟΜΒΑ από Πασκουάλ για Τζεντίλε!
| 2017-03-06 20:33:00

Απόφαση ΒΟΜΒΑ από Πασκουάλ για Τζεντίλε!

Απόφαση ΒΟΜΒΑ από Πασκουάλ για Τζεντίλε!

Διαβάστε τι αποφάσισαν στο Τριφύλλι για τον Ιταλό άσο. Δεν πήγαινε άλλο...

Παρελθόν αποτελεί πλέον για τον Παναθηναϊκό ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, μετά από κοινή απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ και της διοίκησης! Πρόκειται για ένα θέμα που... ταλαιπωρούσε εδώ και μέρες το Τριφύλλι και σας είχαμε ενημερώσει σχετικά από το Σάββατο!

Ο Ιταλός δεν κατάφερε να πείσει ούτε τους Πράσινούς ούτε τον Καταλανό τεχνικό ότι αξίζει να μείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και έτσι παρά τη μεγάλη οικονομική υπέρβαση της διοίκησης, ο νεαρός άσος δεν θα συνεχίσει πλέον στο ΟΑΚΑ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και η διοίκηση προχώρησαν από κοινού σε αυτή την απόφαση και πλέον το Τριφύλλι αναζητά ομάδα για να τον παραχωρήσει δανεικό, καθώς έχει ήδη πληρώσει ένα μεγάλο ποσό στην Αρμάνι ώστε να καλύψει το υπόλοιπο συμβόλαιο του Ιταλού μέχρι το τέλος της περιόδου!

Ο Τζεντίλε σε εννέα αγώνες με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα σκόραρε κατά μέσο όρο 3,2 πόντους έχοντας 36,4% στα δίποντα, 20% στα τρίποντα και μόλις 22,2% στις βολές. Στην Ελλάδα μετρούσε 5,7 πόντους (30,7% στις βολές) και δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να βοηθήσει αγωνιστική την ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags