Facebook Pixel Ο χαμός με Ζντοβτς αφήνει τα πάντα ανοιχτά - Το άγριο κράξιμο και τα δημοσιεύματα που "φταίνε"
| 2017-03-09 21:36:00

Ο χαμός με Ζντοβτς αφήνει τα πάντα ανοιχτά - Το άγριο κράξιμο και τα δημοσιεύματα που "φταίνε"

Ο χαμός με Ζντοβτς αφήνει τα πάντα ανοιχτά - Το άγριο κράξιμο και τα δημοσιεύματα που "φταίνε"

Ο Σλοβένος τεχνικός δεν αποκλείεται να... πληρώσει ακριβά τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, αφού οι φίλοι της Ένωσης είναι «πυρ και μανία» μαζί του! Και όχι μόνο...

Η ΑΕΚ απέτυχε στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς αποκλείστηκε από τον Άρη στον ημιτελικό. Απέτυχε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού έμεινε εκτός από την Μονακό και δεν μπήκε καν στην οκτάδα.

Με αποτέλεσμα ο κόσμος της ομάδας να «βράζει» κατά του Γιούρι Ζντοβτς και στην ουσία να ζητάει την απομάκρυνσή του. Το κλίμα έχει γίνει πιο βαρύ, μετά το νέο ξέσπασμα του Σλοβένου, που διαμαρτυρόμενος για ένα σφύριγμα, μπήκε στο παρκέ και δεν ήθελε και πολύ να χτυπήσει τον διαιτητή. Ξέσπασμα, που θύμισε τις περυσινές χρονιές, όταν ο Ζντοβτς τσακώθηκε με αρκετούς παίκτες του, φθάνοντας στα όρια της υπερβολής.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τη σχέση της ΑΕΚ με τον προπονητή, αν και αυτό, που βγαίνει (μέχρι στιγμής πάντα) είναι ότι δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσής του.

Πάντως, προκαλεί απορίες αυτή η συμπεριφορά του Ζντοβτς, αφού ως παίκτη τον θυμόμασταν πολύ ήρεμο. Έπαιξε στη χώρα μας σε Ηρακλή και Πανιώνιο και όλοι είχαν να μιλήσουν για έναν, πέρα από σπουδαίο παίκτη, και άψογο χαρακτήρα.

Η πίεση, όμως, της προπονητικής και δη του αποτελέσματος έχουν αλλάξει τον Σλοβένο, που με τη συμπεριφορά του προκαλεί αντιπάθειες και όχι μόνο στο χώρο της ΑΕΚ.

Εντύπωση, ωστόσο, δεν προκαλεί μόνο η συμπεριφορά του Ζντοβτς, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο την αντιμετώπισαν τα φίλα προσκείμενα Μέσα της ΑΕΚ. Σαφώς και η αντίδραση του Σλοβένου τεχνικού είναι κατακριτέα, μόνο που δεν βγάζει νόημα το γεγονός ότι ο «κίτρινος» Τύπος έπεσε… από τα σύννεφα βλέποντάς τη. Πολύ απλά γιατί οι ίδιοι που τον «κράζουν» σήμερα ήταν που τον είχαν υπερασπιστεί κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν όταν είχε χαστουκίσει τον Τορίν Γκριν μέσα στο ΣΕΦ σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags