Facebook Pixel Φοβερή ατάκα Μπλατ για τον «καυγά» με τον Σφαιρόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2017-03-11 01:20:00

Φοβερή ατάκα Μπλατ για τον «καυγά» με τον Σφαιρόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερή ατάκα Μπλατ για τον «καυγά» με τον Σφαιρόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση υπήρξε μεταξύ των δύο προπονητών στο φινάλε της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε την Νταρουσάφακα με 81-73.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε με χιούμορ τη στιγμή έντασης που είχε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο φινάλε του αγώνα της Νταρουσάφακα με τον Ολυμπιακό.

«Όχι, δεν έγινε κάτι. Αν είσαι από τη Βοστώνη αυτό δεν είναι καυγάς, αλλά μια συζήτηση αγάπης», τόνισε χαμογελώντας ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός.

Μιλώντας για τον αγώνα, εστίασε στο κακό πρώτο ημίχρονο και την αστοχία της ομάδας του. «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα από τα παιχνίδια που κάνεις πολλά για να είσαι ανταγωνιστικός, αλλά σου λείπουν βασικά πράγματα. Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά επιστρέψαμε στο δεύτερο μέρος και διεκδικήσαμε τη νίκη. Δεν μπορείς όμως να νικήσεις ομάδες όπως ο Ολυμπιακός με 2/20 τρίποντα. Μειώσαμε τα λάθη, πήραμε παραπάνω ριμπάουντ αλλά δεν βάλαμε τα σουτ. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και πρέπει να σουτάρεις καλά για να τους κερδίσεις. Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ και δεν τα βάλαμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα», ανέφερε.

Όσο για το αν του έγινε πρόταση από την εθνική Ρωσίας, είπε «Όχι, δεν ξέρω κάτι. Εγώ επέλεξα να φύγω, ήταν η κατάλληλη στιγμή. Δεν με έδιωξαν. Και δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να πατήσεις στο ίδιο νερό δεύτερη φορά. Όλα αυτά που πετύχαμε με τη Ρωσία, πάντως, θα με συνοδεύει σε όλη μου την καριέρα».

Δείτε σε βίντεο τι έγινε στο φινάλε της αναμέτρησης, όπου ο Μπλατ... τα έχωσε στον Έλληνα κόουτς λόγω της διαιτησίας!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags