Facebook Pixel Παπαπέτρου για στραβοπατήματα κι... εκδίκηση
| 2017-03-14 17:51:00

Παπαπέτρου για στραβοπατήματα κι... εκδίκηση

Παπαπέτρου για στραβοπατήματα κι... εκδίκηση

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για το διπλό στο ΟΑΚΑ, το πλεονέκτημα της έδρας στην Α1, τη Γαλατάσαραϊ και την αγωνιστική ετοιμότητα των «ερυθρολεύκων», καθώς μπαίνουν στην τελική ευθεία σε Ελλάδα και Ευρώπη .

Αναλυτικά:

Για την ΑΕΚ: '«Στο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ κοντά, δεν μπήκαμε όπως έπρεπε να μπούμε, κάναμε αρκετά λάθη και ήμασταν νευρικοί αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω ανεβάσαμε την απόδοσή μας και κερδίσαμε με διαφορά. Το παιχνίδι ωστόσο ήταν αρκετά δύσκολο και η ΑΕΚ μας πρόβαλε αντίσταση»

Για το πλεονέκτημα της έδρας: «Υπάρχουν πολύ σημαντικά παιχνίδια από εδώ και πέρα, όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες και χρειάζεται προσοχή διότι μπορεί να στραβοπατήσεις, να κάνεις ήττες εκτός προγράμματος και να χάσεις το πλεονέκτημα της έδρας. Οπότε, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι »

Για τη Γαλατάσαραϊ: «Η Γαλατά είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και έχει κερδίσει αρκετές μεγάλες ομάδες παρότι είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Εμείς χάσαμε στην Τουρκία κι αυτό είναι ένα κίνητρο για μας, να πάρουμε το αίμα μας πίσω και να κερδίσουμε στην έδρα μας, οπότε, θα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι γι 'αυτό το παιχνίδι'»

Για την αγωνιστική ετοιμότητα μπαίνοντας στην τελική ευθεία σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Ευτυχώς είμαστε υγιείς, η ομάδα είναι πλήρης και νομίζω ότι στο επόμενο διάστημα θα βρούμε τη χημεία μας ακριβώς διότι ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που είμαστε όλοι υγιείς στη σεζόν. Είναι ευλογία να είμαστε υγιείς και θα βρούμε το ρυθμό μας»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags