Facebook Pixel Στάζει μέλι για κόσμο και Γκιστ ο Φελντέιν!
| 2017-03-15 20:21:00

Στάζει μέλι για κόσμο και Γκιστ ο Φελντέιν!

Στάζει μέλι για κόσμο και Γκιστ ο Φελντέιν!

Ο Δομινικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την επιστροφή του φίλου του στην ενεργό δράση

Για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο “Νίκος Γκάλης”, αλλά και για την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ στην ενεργό δράση μίλησε ο Τζέιμς Φελντέιν.

Για την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ, τόνισε αρχικά: “Όλοι ξέρουν πως είναι ένας από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ καλός συμπαίκτης, είναι χαρά να τον έχουμε πάλι κοντά μας και θα μας βοηθήσει να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Του αρέσει να μιλάει και μερικές φορές όταν μένουμε σιωπηροί είναι αυτός που μας ενώνει”.

Για το παιχνίδι με την Ρεάλ, σχολίασε: “Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι. Έρχονται στην έδρα μας, τους αντιμετωπίσαμε και εμείς στο γήπεδο τους όπου είχα χάσει εγώ το παιχνίδι για εμάς και ελπίζω πως θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε τώρα. Έχουμε χάσει δύο αναμετρήσεις στη σειρά αλλά επιστρέφουμε σπίτι μας με τον κόσμο μας.

Σε ένα εντός έδρας παιχνίδι η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οι οπαδοί θα είναι τρελαμένοι. Αυτό μας δίνει ενέργεια, μπορούμε να τρέξουμε πιο γρήγορα, να παίξουμε άμυνα πιο σκληρά. Πάντα είναι ιδιαίτερο να παίζεις εντός. Θα πρέπει να τα καταφέρουμε και εκτός έδρας αλλά προς το παρόν κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αύριο είναι μια καινούρια αρχή”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags