Facebook Pixel "Φαβορί ο Παναθηναϊκός και η ΤΣΣΚΑ"
Μπάσκετ
| 2011-07-07 18:23:00

"Φαβορί ο Παναθηναϊκός και η ΤΣΣΚΑ"

"Φαβορί ο Παναθηναϊκός και η ΤΣΣΚΑ"

Τον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχρισε φαβορί του ομίλου ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Ηλίας Ζούρος.

Ο Έλληνας προπονητής θα τεθεί αντιμέτωπος με τους "πράσινους" και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κληρωση τόνισε:

"Δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος ή απογοητευμένος από την κλήρωση. Όλες οι ομάδες στην Ευρωλίγκα είναι δυνατές. Δεν θα υπάρχει εύκολος αγώνας. Πιστεύω πως η φετινή διοργάνωση θα είναι πιο ανταγωνιστική από τις άλλες σεζόν. Πολλές ομάδες έχουν επενδύσει χρήματα και αποκτούν δυνατό ρόστερ. Παράλληλα το λοκ άουτ στο ΝΒΑ μπορεί να συμβάλει στο να έρθουν καλοί παίκτες στην Ευρώπη.

Ακόμη δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ασφάλεια για τους αντιπάλους μας, γιατί οι ομάδες ακόμη σχηματίζονται. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει κατακτήσει έξι φορές την Ευρωλίγκα και το έκανε και φέτος. Επίσης όλοι βλέπουν πόσα χρήματα διαθέτει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την ενίσχυσή της. Αυτές οι ομάδες είναι τα φαβορί του ομίλου, αλλά μην ξεχνάμε και τις άλλες ομάδες.

Η Μάλαγα έχει αποκτήσει πολλή εμπειρία από τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα, η Μπάμπεργκ είναι πρωταθλήτρια σε ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως το γερμανικό και δεν υποτιμάμε την ΚΚ Ζάγκρεμπ, που είναι διψασμένη για διάκριση και μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνη. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς. Φυσικά θέλουμε να φτάσουμε στο Top 16 και να δίνουμε τα πάντα σε κάθε ματς. Ελπίζω το νέο μας γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο. Στο Κάουνας η Ζαλγκίρις και το μπάσκετ είναι πάνω από όλα".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags