Facebook Pixel Τρομερό: Πήρατε χαμπάρι τι έκανε ο Ρίβερς; Δείτε την ενέργεια που άφησε όλο τον κόσμο παγωτό... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-03-17 11:30:00

Τρομερό: Πήρατε χαμπάρι τι έκανε ο Ρίβερς; Δείτε την ενέργεια που άφησε όλο τον κόσμο παγωτό... (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερό: Πήρατε χαμπάρι τι έκανε ο Ρίβερς; Δείτε την ενέργεια που άφησε όλο τον κόσμο παγωτό... (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη η αντίδραση από τον Αμερικανό παίκτη, πήγε κόντρα στις οδηγίες του Πασκουάλ, προκαλώντας απορίες σε συμπαίκτες και φιλάθλους. Τι μπορεί να είχε στο μυαλό του άραγε;

Μπορεί το ματς να είχε κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα Παναθηναϊκός - Ρεάλ, ωστόσο ο Πασκουάλ αποφάσισε να πάρει τάιμ άουτ στην τελευταία επίθεση, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Γιουλ, σκηνικό για το οποίο σας ενημερώσαμε αναλυτικά χθες, αμέσως μετά το ματς. 

Βλέπετε, η Ευρωλίγκα έχει φτάσει στην τελική ευθεία και οι προπονητές πλέον υπολογίζουν τα πάντα, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας παίζουν ρόλο οι διαφορές.

Ωστόσο, στην τελευταία επίθεση έγινε κάτι απίστευτο με πρωταγωνιστή τον Ρίβερς, ο οποίος προφανώς δεν τήρησε τις οδηγίες του προπονητή του να κάνει η ομάδα του σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα και φάνηκε να ζητάει από τον συμπαίκτη του, τον Τζέιμς, να μη σουτάρει!

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, μετά το 1:30, ο Αμερικανός άσος σηκώνει τα χέρια του και ζητά σχεδόν ...απεγνωσμένα από τον Τζέιμς να μην επιχειρήσει τρίποντο, προφανώς για να τηρήσει το fair play, αν και η εντολή από τον πάγκο ήταν να σκοράρει ακόμα ένα καλάθι ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, ο Ρίβερς μετά τη λήξη φαίνεται να το συζητάει με τον Τζέιμς, προσπαθώντας να του εξηγήσει γιατί δεν έπρεπε να σουτάρει.

Πραγματικά φοβερή αντίδραση από τον Αμερικανό, ο οποίος θυμίζουμε, αν αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι, ότι η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Ρεάλ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags