Facebook Pixel Έριξε τη "βόμβα" ο Γιαννάκης - Σε αυτή την ομάδα κλείνει!
| 2017-04-07 23:06:00

Έριξε τη "βόμβα" ο Γιαννάκης - Σε αυτή την ομάδα κλείνει!

Έριξε τη "βόμβα" ο Γιαννάκης - Σε αυτή την ομάδα κλείνει!

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν αποκαλυπτικός αναφορικά με τη συνέχεια της καριέρας του

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρίσκεται στη Μόσχα, εκεί όπου παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη λήξη της αναμέτρησης και -μεταξύ άλλων- του έγινε ερώτηση σχετικά με τις φημολογούμενες επαφές του με την εθνική Βραζιλίας.

Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ παραδέχθηκε ότι οι επαφές όντως υφίστανται, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα γιατί δεσμεύεται με τους ανθρώπους της βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας.

«Υπάρχουν κάποιες επαφές, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί δεσμεύομαι με αυτούς που μιλάω»., ήταν το σχόλιο του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Aναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τις δύο ελληνικές ομάδες με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ: «Μας αρέσει αυτό. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δύσκολα, αλλά τα κατάφερε, γιατί όποιος έχει υπομονή και διάρκεια μπορεί να επωφεληθεί. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει το σημαντικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο σταθερός».

Για το παιχνίδι ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός: «Ήταν δυνατό τεστ και ωραίο παιχνίδι να το δει ο κόσμος, που χάρηκε δύο ομάδες που πάλεψαν ως το τέλος».

Για τα πλέι οφ: «Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και στις δυο πλευρές του γηπέδου από εδώ και πέρα. Όταν μια ομάδα θέλει να παίξει μέχρι τέλους πρέπει να έχει συγκέντρωση και στα δύο μέρη του γηπέδου. Αν καταφέρεις να έχεις την ίδια ποιότητα και στις δύο άκρες του γηπέδου τότε μπορείς να φτάσεις μακριά».

Για τα ζευγάρια των «αιωνίων»: «Θα είναι δυνατά τα ζευγάρια. Χρειάζεται να είσαι πολύ σκληρός πνευματικά και σωματικά. Η Φενέρ θα έχει πίεση, ο Παναθηναϊκός θέλει και αυτός. Θα παίξουν ρόλο τα δύο πρώτα ματς, γιατί τα back to back ματς παίζουν σημαντικό ρόλο. Ο Ολυμπιακός έχει σκληράδα σαν ομάδα σε σερί παιχνίδια. Αν έχει όλους τους παίκτες θα παίξει ρόλο. Οι έδρες δίνουν αβαντάζ στις ελληνικές ομάδες».

Για την πιθανότητα ελληνικού τελικού στο Final-4: «Έτσι όπως είναι η σειρά των ομάδων μπορεί να γίνει αυτός ο τελικός. Θα είναι πολύ ωραίο και μακάρι να γίνει».

Για το φλερτ με την Βραζιλία: «Υπάρχουν κάποιες επαφές, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί δεσμεύομαι με αυτούς που μιλάω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags