Facebook Pixel Το «καμπανάκι» Αγγελόπουλου για Εφές και η… ντρίμπλα για τον Παναθηναϊκό!
| 2017-04-11 22:35:00

Το «καμπανάκι» Αγγελόπουλου για Εφές και η… ντρίμπλα για τον Παναθηναϊκό!

Το «καμπανάκι» Αγγελόπουλου για Εφές και η… ντρίμπλα για τον Παναθηναϊκό!

Το «αφεντικό» του μπασκετικού Ολυμπιακού μίλησε για τις «μάχες» με την Εφές, για τους στόχους των Πειραιωτών, αλλά και για το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος από μόνος του τόνισε ότι σε επίπεδο συλλόγων είμαστε πολύ ψηλά, ωστόσο συμπλήρωσε με την φράση «ο Ολυμπιακός βασικά τα τελευταία οκτώ χρόνια βρίσκεται στην κορυφή»!

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρέθηκε στη Γλυφάδα για αγώνα δρόμου και μίλησε στην κάμερα της Nova για τον Ολυμπιακό και τη σειρά με την Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά:

Για τη σειρά με την Εφές: «Θέλουμε να αποκλείσουμε την Εφές και να πάμε στο Final 4. Από εκεί και πέρα εμείς δε θα έχουμε κανένα άγχος, όλα γίνονται. Παίξαμε και στην Μαδρίτη τελικό, αλλά χάσαμε. Πρώτα όμως η Εφές μετά το Πάσχα. Αυτό είναι το σημαντικό».

Για τον ελληνικό κορμό: «Εδώ και πολλά χρόνια συμβαίνει αυτό. Η ανατροπή το 2012, το 13 και το 15 στον ημιτελικό πάντα βρίσκεις Έλληνες πρωταγωνιστές. Το σημαντικό είναι πως οι ξένοι που έρχονται μπαίνουν με τη βοήθεια των Ελλήνων γρήγορα στο κλίμα. Δε μου αρέσει αυτή η διάκριση, αλλά είναι αλήθεια και ταυτιζόμαστε με τους Έλληνες. Αν δεν έχουν χημεία οι ξένοι και κοιτάνε τα στατιστικά τους, δε γίνεται. Έχουμε πάρει παίκτες που είχαν άλλο ρόλο και έχουν έρθει εδώ και αγωνίζονται για την ομάδα, την πάσα και τη νίκη».

Για το τι περιμένει στη σειρά με την Εφές: «Αποφασιστικότητα, μαχητικότητα, γεμάτο γήπεδο με φωνές γιατί πάμε να κάνουμε κάτι πολύ δύσκολο. Η Εφές έχει πολλούς Αμερικανούς, έχει καλό προπονητή, έχει υψηλό μπάτζετ. Θέλει προσοχή να διαφυλάξεις την έδρα σου».

Για τον διάλογο του Παπανικολάου με τον Παππά και το γεγονός ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διεκδικούν συμμετοχή σε Final 4: «Ωραία είναι αυτά, καλό είναι να τα δούμε και πριν τους ελληνικούς τελικούς. Το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ είναι πολύ καλό σε επίπεδο συλλόγων. Για την Εθνική καλύτερα να μη μιλήσω. Σε επίπεδο συλλόγων είμαστε πολύ ψηλά, ο Ολυμπιακός βασικά τα τελευταία οκτώ χρόνια βρίσκεται στην κορυφή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags