Facebook Pixel «Δεν έφταιγε ο Διαμαντίδης, αλλά εμείς»
| 2011-01-14 19:10:00

«Δεν έφταιγε ο Διαμαντίδης, αλλά εμείς»

«Δεν έφταιγε ο Διαμαντίδης, αλλά εμείς»

Ο Ρομέιν Σάτο δικαιολόγησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την άσχημη εμφάνισή του κόντρα στον Ολυμπιακό και σημείωσε πως για την ήττα δεν έφταιγε αυτός, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες που δεν κάλυψαν το κενό του.

«Έτσι είναι το μπάσκετ. Τα λάθη τα πληρώνεις ακριβά συνήθως και εμείς κάναμε πάρα πολλά. Τόσο απλά… Χάσαμε από τον Ολυμπιακό και τώρα πρέπει να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα», σημείωσε αρχικά ο -φανερά απογοητευμένος από το ντεμπούτο του στα ντέρμπι αιωνίων- πρώην άσος της Σιένα, ο οποίος έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας για το τριφύλλι...

"Εμείς φταίμε, όχι ο Μήτσος!"

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε απόλυτα ειλικρινής για το τι πραγματικά έφταιξε και ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε μετά από τέσσερα χρόνια στο ΟΑΚΑ… «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι αρνητικό για τον Διαμαντίδη. Προσπάθησε πολύ, παρά το γεγονός ότι δεν είχε προπονηθεί λόγω του πυρετού που είχε.

Είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Εδωσε το 100% του, ήταν δύσκολη κατάσταση γι΄ αυτόν, παρόλα αυτά μας βοήθησε. Το πρόβλημα ήταν όμως ότι οι υπόλοιποι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Σαν ομάδα δεν παίξαμε καλά».

Πηγή: sport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags