Facebook Pixel «Αντιεπαγγελματικό και ανεύθυνο να πανηγυρίζουμε»
| 2011-01-14 19:24:00

«Αντιεπαγγελματικό και ανεύθυνο να πανηγυρίζουμε»

«Αντιεπαγγελματικό και ανεύθυνο να πανηγυρίζουμε»

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε στην σερβική εφημερίδα "Novosti" για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την επόμενη μέρα μετά τη μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ, σημειώνοντας πως όλοι πρέπει να παραμείνουν… προσγειωμένοι.
 

«Η νίκη επί του Παναθηναϊκού δημιούργησε καλύτερη ατμόσφαιρα, ένωσε την ομάδα ακόμα περισσότερο και θα την οδηγήσει πιο δυνατή στο σκληρό και απαιτητικό τελευταίο μέρος της σεζόν», ανέφερε αρχικά.

Ο 67χρονος τεχνικός των Πειραιωτών εξήγησε πως: «Θα ήταν αντιεπαγγελματικό και ανεύθυνο να πανηγυρίζουμε. Καταλαβαίνω τους φιλάθλους και τον τύπο, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική».

Στη συνέχεια, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως «Η νίκη επί του Παναθηναϊκού δημιούργησε καλύτερη ατμόσφαιρα, ένωσε την ομάδα ακόμα περισσότερο και θα την οδηγήσει πιο δυνατή στο σκληρό και απαιτητικό τελευταίο μέρος της σεζόν».

Όσο για την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο ντέρμπι, ο "Ντούντα" παραδέχθηκε πως: «Δεν ήταν τόσο άσχημη κατάσταση, παρά το γεγονός ότι ο Παπαλουκάς χτυπήθηκε στον αγκώνα. Οι διαιτητές ήταν πολύ αυστηροί και ήθελαν να δείξουν την εξουσία τους. Είμαι ευτυχισμένος, επειδή επικράτησε υγιές κλίμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags