Facebook Pixel "Μπορεί ο ΠΑΟΚ, στο Παλατάκι"
| 2011-07-10 17:19:00

"Μπορεί ο ΠΑΟΚ, στο Παλατάκι"

"Μπορεί ο ΠΑΟΚ, στο Παλατάκι"

Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γαλατάσαραϊ για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα, καθώς και για τις όμορφες στιγμές που έζησε με την φανέλα του "Δικεφάλου".

Αναλυτικά όσα είπε ο "Ίμπο" στα "Σπορ του Βορρά":

Για τις όμορφες στιγμές που πέρασε στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη:

"Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτό που έζησα στη Θεσσαλονίκη. Εξαιτίας του ΠΑΟΚ και του κόσμου του αγάπησα και την πόλη σας. Και ομολογώ ότι μου λείπει. Θέλω να ξανάρθω έστω και μόνο για διακοπές, αλλά δεν με βοηθάει το πρόγραμμά μου. Χάρηκα πολύ που η ομάδα βρίσκεται πλέον ανάμεσα στις κορυφαίες και ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα συνέβαινε".

Για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τότε η ομάδα, τα οποία και ξεπέρασε:

"Τότε που έπαιζα εγώ στον ΠΑΟΚ είχαμε τρομερά προβλήματα, ήταν μία άσχημη στιγμή και δεν μπορούσαμε να την ξεπεράσουμε. Πάντα, όμως, οι μεγάλες ομάδες βρίσκουν τρόπο να ανακάμψουν. Δε χάνονται. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που αποτελώ μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ, αλλά και που τώρα διεκδικεί θέση στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Νομίζω ότι έχει συντελεστεί μία επανάσταση από τότε που παίζαμε για να αποφύγει η ομάδα τον υποβιβιασμό, μέχρι τώρα που είναι τρίτη στο πρωτάθλημα".

Για το τι είδους ομάδα είναι η Γαλατάσαραϊ:

"Έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και δικαίως βρέθηκε στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος. Η Γαλατάσαράι είναι ήδη πολύ καλή ομάδα, διατηρεί τον κορμό της και έχει σπουδαίο προπονητή. Ο Μαχμούτι είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα και του έργο του είναι πετυχημένο, γιατί έχει μάθε να παίρνει από κάθε παίκτη το καλύτερο δυνατό".

Για το μπάτζετ της τουρκικής ομάδας:

"Έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της, ενώ τελευταία πολλοί χορηγοί τη βοήθησαν οικονομικά. Έτσι ανέβασε το μπάτζετ της και έκανε σπουδαίες μεταγραφές. Γενικά έχει πολύ ποιοτική ομάδα, έχει τρομερή οργάνωση και ξεπέρασε όλα τα προβλήματα που την ταλάνιζαν μέχρι πέρσι. Για τη νέα σεζόν έχει πάρει ήδη Λάκοβιτς, Αρσλάν, Γκόρντον και πολλούς ψηλούς".

Για την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Γαλατά:

"Δεν ξέρω τίποτα για τον ΠΑΟΚ. Ποιους παίκτες θα έχει τη νέα χρονιά; Και πάλι, όμως, θα είναι δυνατός. Και ο αγώνας στα προκριματικά θα είναι σαν πρόωρος τελικός του τουρνουά. Θα παίξει οπωσδήποτε ρόλο και ο τόπος διεξαγωγής των τελικών. Αν γίνει στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ θα έχει και τον τρομερό κόσμο στο πλευρό του και θα παλέψει. Αν γίνει στην Πόλη, η Γαλατάσαράι είναι το απόλυτο φαβορί και θα έχει και αυτή τον κόσμο στο πλευρό της. Φέτος γέμιζε το 12.5000 θέσεων, "Αμπντί Ικπετσί".

Για τον κόσμο του "Δικεφάλου" και για την ανάληψη της προεδρίας από τον Μπάνε Πρελεβιτς:

"Έμαθα για τον Μπάνε και χάρηκα πολύ. Του εύχομαι να έχει πολλή τύχη, γιατί έχει μπροστά του δύσκολο έργο. Για τον κόσμο; Έχω παίξει μπροστά σε φανατικά κοινά σε διάφορα μέρη της Ευρώπης. Ακόμη και στη χώρα μου οι οπαδοί είναι τρελοί, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τους Έλληνες και ειδικά τους ΠΑΟΚτσήδες που με εκτίμησαν και με αγάπησαν τόσο. Θέλω πάντα να τους κάνει χαρούμενους η ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags