Facebook Pixel Προκαλεί τους οπαδούς του ΠΑΟ ο Άντιτς: "Σέβομαι να... τους μισώ"! (ΦΩΤΟ)
| 2017-04-22 22:23:00

Προκαλεί τους οπαδούς του ΠΑΟ ο Άντιτς: "Σέβομαι να... τους μισώ"! (ΦΩΤΟ)

Προκαλεί τους οπαδούς του ΠΑΟ ο Άντιτς: "Σέβομαι να... τους μισώ"! (ΦΩΤΟ)

Ακόμα περισσότερο... λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Σκοπιανός με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα!

Μετά τη χειρονομία του προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (τους μούντζωσε), ο Πέρο Άντιτς είχε φροντίσει να εκτονώσει κάπως το κλίμα τονίζοντας σε δηλώσεις του ότι τους σέβεται.

Φαίνεται, όμως, πως άλλαξε γνώμη, αφού οι νέες δηλώσεις που φέρεται να έκανα στην Τουρκία δεν κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «pickandroll.org» ανάρτησε στο Twitter κάποιες δηλώσεις του Άντιτς, ο οποίος αρχικά υποστηρίζει ότι «ήταν 20.000 αυτοί κι εμείς μόνο 5 και τους κερδίσαμε» και εν συνεχεία ανεβάζει τους τόνους λέγοντας ότι σέβεται να… τους μισεί, ενώ αναφέρεται στα τατουάζ της Θύρας 7 που έχει στο σώμα του και τα αποκαλεί παράσημα πολέμου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν 20.000 αυτοί κι εμείς μόνο 5 και τους κερδίσαμε».

«Ο Σίνγκλετον μου είπε κάτι, τον έσπρωξα λίγο. Μου λέει ‘δεν μπορείς να το ξανακάνεις αυτό’ και τότε τον έσπρωξα πιο δυνατά»

«Σέβομαι να τους… μισώ! Τα τελευταία χρόνια είχαμε διάφορα περιστατικά με αυτούς (σ.σ. οπαδούς Παναθηναϊκού) αλλά εγώ στο σώμα μου κάποια τατουάζ (σ.σ. της θ.7) που είναι σημάδια πολέμου για εμένα»!

«ήταν 20.000 αυτοί κι εμείς μόνο 5 και τους κερδίσαμε», ενώ παράλληλα αναφερόμενος στο περιστατικό με τον Σίνγκλετον είπε «ο Σίνγκλετον μου είπε κάτι, τον έσπρωξα λίγο. Μου λέει ‘δεν μπορείς να το ξανακάνεις αυτό’ και τότε τον έσπρωξα πιο δυνατά», για να κλείσει ένα ακόμα εριστικό… παραλήρημα λέγοντας «σέβομαι να τους… μισώ! Τα τελευταία χρόνια είχαμε διάφορα περιστατικά με αυτούς (σ.σ. οπαδούς Παναθηναϊκού) αλλά εγώ στο σώμα μου κάποια τατουάζ (σ.σ. της θ.7) που είναι σημάδια πολέμου για εμένα»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags