Facebook Pixel Αυτά θέλει να δει ο "Σφαιρό" - Τι είπε για το 5ο ματς με Εφές
Μπάσκετ
| 2017-05-01 17:56:00

Αυτά θέλει να δει ο "Σφαιρό" - Τι είπε για το 5ο ματς με Εφές

Αυτά θέλει να δει ο "Σφαιρό" - Τι είπε για το 5ο ματς με Εφές

"Πυρετός" στον Ολυμπιακό εν όψει του "τελικού" με την Εφές στο ΣΕΦ. Διαβάστε τι είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αρχικά σχολίασε τα εξής: "Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Είναι ο τελικός των τελικών. Κόντρα σε μία ομάδα που την ξέρουμε και μας ξέρει καλά. Πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει όσα καλά μπορούμε. Επιθετικά και αμυντικά.Να φέρουμε το ματς στα δικά μαςμέτρα. Ξέρουμε ταθετικά στοιχεία που έχει ο αντίπαλος μας καιθέλουμε να τους αποσυντονίσοπυμε. Να έχουμςε πλουραλισμό στην επίθεση, αμυντικά θέλουμε να τους αποσυντονίσουμε.Θέλουμε την θερμή στήριξη του κόσμου για να βοηθήσει τους παίκτες μας. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στην νίκη".

Για το τι θα ήθελε να ξαναδεί στο 5ο ματς από τους παίκτες του: "Θα ήθελα να ξαναδώ πάθος και ενέργεια .Να παίξουμε με καρδιά και ψυχή. Ξέρουμε την Εφές τι έχει και τι δεν έχει. οια στοιχεία μπορεί να δώσει. Δεν παίζει συχνά άμυνα ζώνης 1-3-1, αλλά ίσως να το κάνει αυτή την φορά. Το περιμένουμε, όπως και το zone press της. Πρέπει να κάνεις τα απλά πράγματα σωστά για να νικήσεις".

Για τα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΣΕΦ: "Πιστεύω πως και τα δύο παιχνίδια ήταν το ίδιο. Αντιμετωπίζουμε αυτό το ματς, σαν το δεύτερο ημίχρονο του τέταρτου παιχνιδιού".

Για το αν θεωρεί "κλειδί" την διάρκεια σε καλή απόδοση: "Σίγουρα, όταν παίζεις στα playoffs πρέπει να βελτιώσεις την απόδοση σου και να έχεις διάρκεια.Όποιος έχει διάρκεια,θα επικρατήσει, είναι κάτι που το έχω ξαναπεί. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο πέμπτο ματς της σειράς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags