Facebook Pixel Μπράβο, Γιώργο! Σπουδαία ατάκα Πρίντεζη για τον κόσμο του Ολυμπιακού
Μπάσκετ
| 2017-05-03 18:03:00

Μπράβο, Γιώργο! Σπουδαία ατάκα Πρίντεζη για τον κόσμο του Ολυμπιακού

Μπράβο, Γιώργο! Σπουδαία ατάκα Πρίντεζη για τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού προέβη σε δηλώσεις με αφορμή την πρόκριση της ομάδας στο Final Four και μίλησε για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ, τον στόχο των Πειραιωτών και τον κόσμο της ομάδας

Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός επέδειξε σοβαρότητα και άξιζε την πρόκριση στο Final Four εξέφρασε ο Γιώργος Πρίντεζης με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ - ΜΠΕ) και στο Πρακτορείο Sport την επομένη της νίκης-πρόκρισης επί της Εφές.

Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών υποστήριξε ότι ο φετινός ημιτελικός με την ΤΣΣΚΑ θα είναι διαφορετικός από αυτούς άλλων σεζόν εξαιτίας του λιγότερου άγχους που θα έχουν οι Ρώσοι, ενώ αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι δίνει χρήματα από το υστέρημά του για να στηρίξει την ομάδα σε μια δύσκολη εποχή!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

-Γιώργο, ποιο είναι το μυστικό αυτής της πρόκρισης;
«Το μυστικό μας φέτος είναι πως είχαμε σοβαρότητα καθ΄ όλη τη χρονιά. Είχαμε και διάρκεια και σταθερότητα. Αντιδράσαμε σωστά μετά από ήττες και δημιουργήσαμε πολύ καλές καταστάσεις εν συνεχεία. Φάνηκε στην πράξη ότι είμαστε πραγματική ομάδα. Φέτος, το αξίζαμε να είμαστε στο φάιναλ φορ! Από εδώ και πέρα θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

-Και το μυστικό αυτής της ομάδας των τεσσάρων φάιναλ φορ τα τελευταία έξι χρόνια, έξι τα τελευταία εννέα; 
«Αυτή η ομάδα και αυτοί οι παίκτες δεν τα παρατούν ποτέ. Παλεύουν για κάθε μπάλα, για κάθε κατοχή, με πίστη, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε μία οικογένεια, και στα καλά, αλλά και στα κακά».

-Ανακτήσατε το πλεονέκτημα έδρας με μία τεράστια νίκη στον τέταρτο προημιτελικό στην Τουρκία, ενώ μετράτε τόσες ακόμη ανατροπές και νίκες σας στην εκπνοή. Πως το... κάνετε; 
«Δεν είναι εύκολο! Το κάνουμε εμείς να μοιάζει εύκολο! Γιατί είμαστε μια παρέα, γνωρίζει πολύ καλά ο ένας τον άλλον, πάνω από το εγώ βάζουμε όλοι την ομάδα, ενώ και οι ξένοι που έρχονται καταλαβαίνουν το ρόλο τους».

Remake του τελικού του 2012 ο ημιτελικός του 2017, Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ, στο ίδιο γήπεδο. Ποια θα είναι η διαφορά φέτος; 
«Η ΤΣΣΚΑ για άλλη μια χρονιά είναι το φαβορί. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα έρθουν καλά προετοιμασμένοι. Έχουν κατακτήσει το τρόπαιο δεν θα έχουν το άγχος. Δεν θα είναι όπως άλλες χρονιές. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και διάρκεια στον ημιτελικό. θα παλέψουμε για το καλύτερο».

-Πόσο σας επηρέασε ο κόσμος του Ολυμπιακού που δεν σταμάτησε να τραγουδά για 40 λεπτά δημιουργώντας μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα; 
«Συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Ήταν εξαιρετικοί μία ακόμη φορά. Διακυβευόταν η πρόκριση στο φάιναλ φορ και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην κερκίδα. Χαιρόμαστε που τους δικαιώσαμε και είναι χαρούμενοι. Ξέρουμε πως διέθεσαν κάποιο χρηματικό ποσό από το υστέρημά τους σε δύσκολες ημέρες και εμείς χαιρόμαστε διπλά, όταν χαίρεται ο κόσμος μας».

-Ποιες είναι οι προσδοκίες στην επιστροφή στην Πόλη για τον παίκτη που πέτυχε το νικητήριο καλάθι της επικής ανατροπής στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ το 2012; 
«Θα πάμε εκεί για να το ευχαριστηθούμε, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν πάμε εκεί για απλή συμμετοχή, αλλά με πρώτο στόχο να καταφέρουμε να βρεθούμε στον τελικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags