Facebook Pixel Κεφάτος ο "Ζοτς" ενόψει Final Four - Επικές ατάκες για... Μέσι και αλλαγή ηπείρου!
Μπάσκετ
| 2017-05-08 18:00:00

Κεφάτος ο "Ζοτς" ενόψει Final Four - Επικές ατάκες για... Μέσι και αλλαγή ηπείρου!

Κεφάτος ο "Ζοτς" ενόψει Final Four - Επικές ατάκες για... Μέσι και αλλαγή ηπείρου!

Ο Σέρβος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος σε δηλώσεις του για το Final Four της Κωνσταντινούπολης

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είχε αρκετή διάθεση για χιούμορ σε δηλώσεις του για το επερχόμενο Final Four.

Όπως τόνισε ο Σέρβος τεχνικός, αστειεύτηκε με όλους στη Φενέρμπαχτσε για το γεγονός ότι παρ’ όλο που η διοργάνωση θα γίνει στην πόλη τους, η ομάδα θα… αλλάξει ήπειρο αφού θα μεταβεί από το ασιατικό κομμάτι της Κωνσταντινούπολης στο ευρωπαϊκό!

Παράλληλα, ο «Ζοτς» έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους να στηρίξουν τη διοργάνωση και για να το πετύχει αυτό χρησιμοποίησε ένα παράδειγμα από το ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα και το γκολ του Λιονέλ Μέσι!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Είμαστε χαρούμενοι που θα βρεθούμε στο Final Four μαζί με τον Ολυμπιακό, την ΤΣΣΚΑ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Θα κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε. Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να αλλάξουμε ήπειρο. Δεν ξέρουμε πώς να πάμε από την Ασία στην Ευρώπη. Έκανα πλάκα για αυτό με όλους και λέγαμε πως θα είμαστε εκεί γιατί παίζουμε στο Final Four της Κωνσταντινούπολης. Πάντως, δεν είναι σημαντικό ότι θα γίνει το Final Four στην Πόλη. Έχουμε άλλα δύο ματς του πρωταθλήματος μπροστά μας. Μετά θα έχουμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για την Ρεάλ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

«Για να είμαστε τρία σερί χρόνια στο Final Four η συνδρομή της διοίκησης είναι τεράστια. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με γεμάτο ρόστερ μόνο επτά από τα 30 ματς της διοργάνωσης. Το μόνο που ζητάω είναι να είναι όλοι υγιείς στο Final Four. Επίσης, θέλω να στείλω το μήνυμά μου για το Final Four. Στηρίξτε το όλοι. Η Ρεάλ Μαδρίτης, για παράδειγμα, πρόσφατα έπαιξε ένα ματς στο ποδόσφαιρο με την Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι σκόραρε για τους φίλους και της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. Εύχομαι να υπήρχε αυτό και στο μπάσκετ. Έχουμε καλούς φιλάθλους και μας στηρίζουν με σεβασμό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags