Facebook Pixel Δεν κρύφτηκε ο Πρίφτης: "Όποιον κι αν μου έδιναν από τον Ολυμπιακό θα..."!
| 2017-05-09 15:15:00

Δεν κρύφτηκε ο Πρίφτης: "Όποιον κι αν μου έδιναν από τον Ολυμπιακό θα..."!

Δεν κρύφτηκε ο Πρίφτης: "Όποιον κι αν μου έδιναν από τον Ολυμπιακό θα..."!

Ο προπονητής του Άρη μίλησε για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό που πλησιάζουν...

«Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που μαζί με τον Σπύρο ερχόμαστε σε αυτή την συνέντευξη Τύπου. Είναι μία επιβράβευση για την προσπάθεια  της διοίκηση της ομάδας, όσο και όσων δουλεύουν στο παρκέ. Γνωρίζουμε τον υψηλό βαθμό δυσκολίας. Είμαστε ρεαλιστές, αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Θέλουμε να χαρούμε αυτά τα παιχνίδια και τον τελευταίο μήνα του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Final Four και μακάρι να γίνουν ήρεμα παιχνίδια που θα τα απολαύσουν οι φίλαθλοι», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Αρη, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε για:

...αν θα ήταν καλύτεροι οι ημιτελικές σειρές να κρίνονται στις δύο νίκες: «Ενα προϊόν προωθείται καλύτερα όταν το βλέπει ο κόσμος. Οσο περισσότερα παιχνίδια, τόσο το καλύτερο. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο». 

...το αν έχει κλείσει η «ψαλίδα» με τους... αιώνιους: «Θα ήταν ευχής έργο να γίνονται πάντα ανταγωνιστικά παιχνίδια σε αυτή τη φάση. Την δεδομένη στιγμή θεωρώ ότι ακόμα έχουν αξιοσημείωτη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, αυτή είναι μια πρώτη ρεαλιστική προσέγγιση, όμως όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Η περσινή παρουσία του Άρη ήταν τέτοια, πηγαίνοντας σε πέντε ματς την σειρά με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να συμβεί φέτος αυτό. Νιώθω πάντως ότι κάποιες ομάδες αναπτύσσονται και προοδεύουν σε όλα τα επίπεδα και θα ήταν ευχής έργο οι τέσσερις ομάδες που καταλήγουν στο τέλος να είναι όσο πιο κοντά γίνεται».

...το ποια από τις τρεις προκρίσεις στην τετράδα ήταν η πιο έντονη και απάντησε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι εδώ και έρχομαι τρεις χρονιές με τον Σπύρο εδώ… Αυτό σημαίνει αρκετά για την ομάδα. Δείχνει σταθερότητα, λογική και ένα πλάνο. Και οι τρεις χρονιές έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Σέβομαι την πρώτη μου χρονιά στον Αρη, τα παιδιά που παίξαμε όλοι μαζί, ήταν η πρώτη μου χρονιά σε μια ανταγωνιστική ομάδα. Η περσινή χρονιά ήταν μια πολύ καλή χρονιά και παίξαμε και καλό μπάσκετ και παρουσιάσαμε έντονη σταθερότητα, διατηρήσαμε το ρόστερ μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και φέτος γιατί αλλάξαμε ένα σκηνικό μέσα στη χρονιά και παραμένουμε στους κορυφαίους».

...ποιον παίκτη του Ολυμπιακού θα διάλεγε για την ομάδα του: Εχει πληθώρα παικτών που είναι πολύ καλοί και ποιοτικοί.Το σημαντικότερο είναι πως έχουν πολύ καλή νοοτροπία. Οποιον και να μου έδινες θα τον δεχόμουν με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Είμαι πολύ χαρούμενος, όμως, με τα παιδιά που παλεύουμε καθημερινά»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags