Facebook Pixel Υπόκλιση Βατούτιν σε Ολυμπιακό και τρομερές ατάκες για Σπανούλη!
Μπάσκετ
| 2017-05-15 17:36:00

Υπόκλιση Βατούτιν σε Ολυμπιακό και τρομερές ατάκες για Σπανούλη!

Υπόκλιση Βατούτιν σε Ολυμπιακό και τρομερές ατάκες για Σπανούλη!

Λίγες ημέρες πριν τον μεταξύ τους ημιτελικό στο Final Four, o πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ αποθέωσε τους "ερυθρολεύκους" και τον ηγέτη τους!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αντρέι Βατούτιν για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι δεν νιώθει κανένα κόμπλεξ ή μίσος για το γεγονός ότι οι Πειραιώτες έχουν κάνει τη… ζημιά ουκ ολίγες φορές στην ΤΣΣΚΑ σε Final Four, ενώ παραδέχθηκε τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας δεν δίστασε να αποθεώσει τον Βασίλη Σπανούλη, για τον οποίο δήλωσε ότι τρέφει τεράστιο σεβασμό επειδή είναι τέλειος παίκτης με αρσενικό χαρακτήρα και λέει πάντα την αλήθεια!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη ρωσική ιστοσελίδα "rg.ru":

"Εχω πολύ καλές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο προπονητής τους, Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι φίλος μου. Δούλευε στην ΤΣΣΚΑ, αλλά είναι ξεκάθαρο πως θα στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μία μάχη και για δύο ώρες θα ξεχάσουμε την φιλία μας.

Εγώ δεν έχω σίγουρα (σ.σ μίσος). Δεν υπάρχει μίσος για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη. Είναι ένα τέλειος παίκτης με αρσενικό χαρακτήρα. Είναι ο άνθρωπος που λέει την αλήθεια κατάματα, είτε είσαι συμπαίκτης του, είτε ο πρόεδρος μιας άλλης ομάδας. Τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό για εκείνον. Δεν υπάρχουν κόμπλεξ. Δεν κοιτάω πίσω και τι έγινε στο παρελθόν. Είναι ένα παιχνίδι, χρειάζεται χαρακτήρας, ικανότητα και τύχη για να νικήσεις".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags