Facebook Pixel O φόβος που δεν... υπήρξε και οι τραυματισμοί (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2017-05-16 12:52:00

O φόβος που δεν... υπήρξε και οι τραυματισμοί (ΒΙΝΤΕΟ)

O φόβος που δεν... υπήρξε και οι τραυματισμοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Βασίλης Σπανούλης και Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησαν στην κάμερα του καναλιού της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την πορεία ως το Final Four

Αμφότεροι πάντως δήλωσαν κάνοντας έναν απολογισμό της διαδρομής του Ολυμπιακού μέχρι το Final Four δεν φοβήθηκαν ποτέ. Ούτε όταν υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί, ούτε κι όταν η Εφές έφτασε στο 2-1 στα play offs.

Αρχικά, ο Βασίλης Σπανούλης, είπε: «Ο τρόπος που αντιδράσαμε στο τέταρτο ματς με την Εφές με έκανε σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα χάσουμε αυτή τη σειρά. Μέσα στη χρονιά ο τρόπος που αντιδράσαμε σαν ομάδα, παρά τους τραυματισμούς που είχαμε, ήταν εξαιρετικός. Δεν μπορώ να πω ότι φοβήθηκα ποτέ. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και σε όλους όσους την απαρτίζουν. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι όταν κάποιος τραυματίζεται. Το σημαντικό είναι οι ομάδες να παίζουν καλά την ώρα της κρίσης, γι’ αυτό κρατάω την αντίδρασή μας μετά το τρίτο παιχνίδι. Πραγματικά εκεί ήμασταν σε μια κλωστή, ή να γίνουμε η ομάδα που ξέρουν όλοι ή να χαλάσουμε ό,τι είχαμε φτιάξει μέχρι τότε. Πραγματικά η ομάδα και ο καθένας ξεχωριστά αντέδρασε καταπληκτικά. Η χειρότερη στιγμή ήταν οι τραυματισμοί. Δεν υπάρχει πιο άσχημο πράγμα για έναν αθλητή από το να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του».

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε με τη σειρά του: «Νιώθαμε ότι έχουμε καλό υλικό κι ότι αν βρούμε τη χημεία που θέλαμε θα πετύχουμε. Η σοβαρότητα και η διάρκεια που είχαμε όλη τη σεζόν, ανεξάρτητα από τραυματισμούς, με έκανε να πιστέψω ότι η ομάδα μπορεί να πάει μακριά. Δεν φοβήθηκα ότι δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο Final Four. Η ομάδα έχει μάθει να καλύπτει τα κενά όποιος και να λείπει. Σίγουρα υπάρχουν παίκτες που λείπουν, αλλά αυτό μας συσπείρωσε και μας ετοίμασε για να παίξουμε πιο δυνατά. Η στιγμή που κρατάω είναι αυτή που κερδίσαμε το πέμπτο ματς με την Εφές και πανηγυρίζαμε. Δεν έχουμε κατακτήσει κάποιον τίτλο, αλλά η χαρά ήταν μεγάλη. Αυτό που θέλω να ξεχάσω ήταν όλοι οι τραυματισμοί. Ήταν το πιο στενάχωρο όλη αυτή τη σεζόν».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags