Facebook Pixel Αυτό έφταιξε για τον Μανωλόπουλο και έχασε η ΑΕΚ - "Περίπλοκο" ματς για Πασκουάλ
| 2017-05-18 22:26:00

Αυτό έφταιξε για τον Μανωλόπουλο και έχασε η ΑΕΚ - "Περίπλοκο" ματς για Πασκουάλ

Αυτό έφταιξε για τον Μανωλόπουλο και έχασε η ΑΕΚ - "Περίπλοκο" ματς για Πασκουάλ

Έτσι είδαν το σημερινό ματς οι προπονητές ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

«Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό και σκληρό ματς. Για 35-36 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός σκλήρυνε ακόμα περισσότερο. Κάναμε λάθη και άμυνα και στην επίθεση και για αυτό χάσαμε. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, πολύ καλοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωκράτης Μανωλόπουλος,

Για τον λόγο που χάθηκε η συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ σκληρός, ενώ υπήρξε και κούραση δική μας. Είμαστε στο τέλος της σεζόν και έπαιξε ρόλο η κούραση». 

Όσο για τον κόουτς των νικητών, Τσάβι Πασκουάλ, είπε: «Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς απόψε σε ένα παιχνίδι που πραγματικά κάποια στιγμή έγινε αρκετά περίπλοκο. Ξεκινήσαμε καλά, ελέγξαμε αρκετά καλά το παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα στις ελεύθερες βολές.

Αυτός είναι ο λόγος που πήγαμε στο ημίχρονο χωρίς μεγαλύτερη διαφορά που θα μας έδινε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Συνέβη το αντίθετο, αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο που σκόραρε πέντε τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο κι έπρεπε μετά να υποφέρουμε και να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags