Facebook Pixel Ατακάρα για Ολυμπιακό από Σλούκα: "Σαν ρομπότ ο Σπανούλης" - Τι είπε για Παπανικολάου!
Μπάσκετ
| 2017-05-20 00:03:00

Ατακάρα για Ολυμπιακό από Σλούκα: "Σαν ρομπότ ο Σπανούλης" - Τι είπε για Παπανικολάου!

Ατακάρα για Ολυμπιακό από Σλούκα: "Σαν ρομπότ ο Σπανούλης" - Τι είπε για Παπανικολάου!

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την πρόκριση της Φενέρ στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, για τον οποίο εκστόμισε τρομερή ατάκα ο Έλληνας γκαρντ.

«Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Προετοιμαζόμασταν 20 μέρες γι' αυτό το ματς. Ξέραμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Δείξαμε καλό πρόσωπο. Παίξαμε ομαδική άμυνα και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού», είπε αρχικά στη Nova.

Για το αν πρόκειται για μια «τυπική ομάδα Ομπράντοβιτς», που βρίσκει τη φόρμα της στα κρίσιμα, απάντησε: «Είναι δικά σας, δημοσιογραφικά αυτά ή του κόσμου. Όταν η ομάδα είναι υγιής υπάρχει ταλέντο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρος στους τελεικούς. Η Φενέρμπαχτσε είναι η 2η φορά που παίζει σε τελικό, αυτό πρέπει να το τονίσουμε. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα».

Σε ερώτηση για το αν νιώθει δικαιωμένος για την απόφασή του να πάει στην «Φενέρ», υπογράμμισε: «Αυτό θα το αποφασίσει ο κόσμος. Καταλαβαίνετε πως η ομάδα πρωταγωνιστεί. Είναι ο 2ος τελικός της Euroleague, είμαι πολύ χαρούμενος. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο της ομάδας. Θα βρω φίλους μου. Όλα τα παιδιά τα γνωρίζω καλά. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Ελπίζω να πανηγυρίσω εγώ 21 Μαΐου και όχι ο Κώστας Παπανικολάου».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν ήθελε τον Ολυμπιακό στον τελικό, είπε: «Όχι. Ο Ολυμπιακός είναι σκληροτράχυλη ομάδα, έμπειρη. Έχει τον Βασίλη και τον Γιώργο. Ο Βασίλης παίζει σαν ρομπότ, του το λέω. Μπορεί να είναι κακός και στο τέλος είναι ο καλύτερος. Τον θαυμάζω, του το έχω πει πολλές φορές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags