Facebook Pixel "Τζόγος" στην Πόλη με τα συμβόλαια του Ολυμπιακού - Για ποιους έγινε κουβέντα, τι λένε οι Αγγελόπουλοι!
| 2017-05-20 20:10:00

"Τζόγος" στην Πόλη με τα συμβόλαια του Ολυμπιακού - Για ποιους έγινε κουβέντα, τι λένε οι Αγγελόπουλοι!

"Τζόγος" στην Πόλη με τα συμβόλαια του Ολυμπιακού - Για ποιους έγινε κουβέντα, τι λένε οι Αγγελόπουλοι!

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται ένα βήμα πριν την κορυφή της Ευρώπης, ωστόσο στο Final Four άνοιξε η κουβέντα για τα συμβόλαια που τελειώνουν. Ποια είναι και τι θα γίνει!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε έναν ακόμη θρίαμβο με τον αποκλεισμό της ΤΣΣΚΑ, αλλά τα καλύτερα ίσως να μην έχουν έρθει ακόμα. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν το βράδυ της Κυριακής την Φενέρ και πάνε για την τέταρτή τους ευρωπαϊκή κούπα. Αυτό είναι το μόνο, που τους νοιάζει αυτή τη στιγμή και τίποτε άλλο. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Και το αναφέρουμε αυτό, γιατί στην Κωνσταντινούπολη έγιναν πολλές συζητήσεις και όχι μόνο μεταξύ ομάδων και ατζέντηδων. Άλλωστε, κάθε χρόνο, αυτή η εποχή, είναι η στιγμή που γίνονται οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ ομάδων, μάνατζερ και παικτών, ενόψει των μεταγραφών του καλοκαιριού!

Ωστόσο, υπήρξαν και φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που έλεγαν τα δικά τους. Έλεγαν σοβαρά πράγματα, αλλά τα έλεγαν με τον δικό τους τρόπο: "Τώρα θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη οι πρόεδροι για να κρατήσουν το καλοκαίρι τον Πρίντεζη και τον Μάντζαρη. Τα ποσά σίγουρα αυξήθηκαν μετά τη πρόκριση στον τελικό. Και βεβαίως τα νούμερα θα γίνουν μεγαλύτερά αν πάρουμε τη κούπα" είναι ορισμένα από αυτά, που ειπώθηκαν στο περιθώριο του φάιναλ-φορ.

Οι Αγγελόπουλοι έχουν υπόψη τους τι πρέπει να κάνουν, ο Πρίντεζης με τον Μάντζαρη έχουν εκφράσει ανοιχτά τη θέλησή τους να μείνουν στο λιμάνι. Αμφότεροι σε δηλώσεις τους πριν από λίγες ημέρες, τόνισαν πως θέλουν να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, ενώ ο «Πριντ» πρόσθεσε πως θα ήθελε να κλείσει και την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα.

Προς το παρόν, όμως, ένας είναι ο στόχος: η κατάκτηση της κορυφής για τέταρτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού. Μετά το βράδυ της Κυριακής και με την κούπα αγκαλιά, θα μπορούν να ασχοληθούν και με άλλα θέματα.

Αν και πάλι τότε, όπως έχουν πράξει και τα προηγούμενα χρόνια οι Αγγελόπουλοι και ο Σφαιρόπουλος, πρώτα θα ασχοληθούν με το πρωτάθλημα και μετά με τα συμβόλαια που λήγουν και το νέο ρόστερ.

Το έχουν πει και το λένε ξεκάθαρα άλλωστε, τόσο στις συναντήσεις τους με τους ατζέντηδες όσο και τις δημόσιες τοποθετήσεις τους, ότι πάνω από τους παίκτες, βρίσκεται πάντα ο Ολυμπιακός και το καλό της ομάδας!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags