Facebook Pixel Το Unfair από Ομπράντοβιτς στους 19 πόντους και η κίνηση του με τους Αγγελόπουλους (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-21 23:15:00

Το Unfair από Ομπράντοβιτς στους 19 πόντους και η κίνηση του με τους Αγγελόπουλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Unfair από Ομπράντοβιτς στους 19 πόντους και η κίνηση του με τους Αγγελόπουλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ζοτς είναι ο Βασιλιάς της Ευρώπης, ωστόσο μερικές φορές… τρελαίνεται παραπάνω από όσο πρέπει. Δείτε τι έκανε λίγο πριν το τέλος του τελικού, αλλά και τί αμέσως μετά!

Η Φενέρ νίκησε 80-64 τον Ολυμπιακό και κατέκτησε σχετικά άνετα την Ευρωλίγκα, ωστόσο ο νικητής είχε φανεί από τα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου, καθώς οι Πειραιώτες δεν είχαν ούτε την τύχη ούτε τις δυνάμεις να ακολουθήσουν τους Τούρκους.

Η Φενέρ προηγήθηκε 10 πόντους και έδειξε πως είναι το… αφεντικό, με συνέπεια το ματς να είναι στο 80-61, 01.25’’ πριν το φινάλε.

Κι ενώ όλοι από την Φενέρ πανηγύριζαν σε παρκέ και εξέδρα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας πρώτη φορά στην ιστορία τους, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έγινε έξαλλος με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς!

Τι έκανε ο άσος των Τούρκων; Αποφάσισε να πάρει ένα… τραβηγμένο τρίποντο και να αστοχήσει, με την διαφορά όμως ήδη στους 19 πόντους. Ο «Ζοτς» λοιπόν αμέσως πήγε κοντά του και άρχισε να τον… κράζει άσχημα, εικόνα που δεν «χτύπησε» καθόλου καλά!

Πάντως, με την λήξη του τελικού, έδειξε πως είναι ΚΥΡΙΟΣ. Αμέσως μόλις όλα τελείωσαν, έφυγε «σφαίρα» από τον πάγκο του και έτρεξε να δώσει συγχαρητήρια στον Σφαιρόπουλο και στους αδελφούς Αγγελόπουλους!

Δείτε:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags