Facebook Pixel Σπουδαίες δηλώσεις Σπανούλη: Παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Φενέρ!
Μπάσκετ
| 2017-05-21 23:48:00

Σπουδαίες δηλώσεις Σπανούλη: Παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Φενέρ!

Σπουδαίες δηλώσεις Σπανούλη: Παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Φενέρ!

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον χαμένο τελικό στην Πόλη, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράνοβιτς και στράφηκε στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o αρχηγός του Ολυμπιακού:

Για την ήττα στον τελικό της Ευρωλίγκας: «Η Φενέρ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, σε συνδυασμό με το ότι έπαιζε στην έδρα της. Είχε εξαιρετικά ποσοστά στα τρίποντα. Όταν καταφέραμε να τους πλησιάσουμε, αύξησαν ξανά τη διαφορά με ένα τυχερό καλάθι του Βέσελι.

Τους δώσαμε συγχαρητήρια, έπαιξαν καλύτερα, άξιζαν το Κύπελλο. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις πάντα μπροστά σε τόσο κόσμο, στην έδρα του αντιπάλου μπροστά σε 15.000 οπαδούς του. Φανταστείτε τι θα γινόταν σε αντίστοιχη περίπτωση στο ΣΕΦ.

Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Δεν καταφέραμε να το πάρουμε, αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να είμαστε σε υψηλό επίπεδο».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να είμαστε δυνατοί. Να δεχόμαστε την ήττα για να γινόμαστε καλύτεροι, να κάνουμε αυτοκριτική. Πρέπει να είμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι. Μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός να είμαστε και του χρόνου σε ένα ακόμα Final-4. Τώρα, όμως, προέχει το πρωτάθλημα».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags