Facebook Pixel Ανάβει φωτιές ο Ραπτόπουλος- "Οι μισοί ΠΑΟΚτσήδες συμπαθούν αυτόν τον Ολυμπιακό, αλλά οι Αρειανοί..."
| 2017-05-22 13:15:00

Ανάβει φωτιές ο Ραπτόπουλος- "Οι μισοί ΠΑΟΚτσήδες συμπαθούν αυτόν τον Ολυμπιακό, αλλά οι Αρειανοί..."

Ανάβει φωτιές ο Ραπτόπουλος- "Οι μισοί ΠΑΟΚτσήδες συμπαθούν αυτόν τον Ολυμπιακό, αλλά οι Αρειανοί..."

Δηλώσεις που θα κάνουν σεισμό απ τον Θεσσαλονικιό δημοσιογράφο για την παρουσία των "ερυθρολεύκων" στο Final 4! Τι λέει για το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος και την γκολάρα του Πρίγιοβιτς;

Δύο λόγια για τον τελικό της Ευρωλίγκας, αν και σιχαίνομαι το μπάσκετ όπως την Εφορία, δεν το γουστάρω καθόλου: Τα συναισθήματα των ΠΑΟΚτσήδων όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, ήταν ανάμεικτα. Γιατί υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που διαχωρίζει τον μπασκετικό Ολυμπιακό από τον ποδοσφαιρικό, συμπαθεί τον μπασκετικό. Και λόγω του ότι έπαιζε εναντίον Τούρκων, στην Κωνσταντινούπολη, τους βγήκε ένα κομμάτι πατριωτισμού και υποστήριζαν τον Ολυμπιακό!

Ένα άλλο κομμάτι οπαδών, πιο μικρό, ήταν υπέρ των Τούρκων και μάλιστα υπήρχαν και διαφωνίες και διενέξεις μεταξύ των ΠΑΟΚτσήδων. Οι Αρειανοί ήταν όλοι με τον Ολυμπιακό. Στη Μαρμίτα, την εκπομπή μου, πάλι οι απόψεις ήταν μοιρασμένες, αν ο μπασκετικός Ολυμπιακός έχει σχέση με τον ποδοσφαιρικό. Άλλοι, πάλι, έλεγαν ότι όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη.

Όσον αφορά το παιχνίδι τού ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, επειδή ήμουν ο βασικός σχολιαστής για το Metropolis, είδα όλα τα γεγονότα από το γήπεδο. Πρώτα-πρώτα ο Πανιώνιος είχε για εμένα τρεις πολύ σημαντικές απουσίες: Η μία ήταν του Σιώπη μεσοαμυντικά, η άλλη ήταν ότι έπαιζε με τον χειρότερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος, τον Αντωνιάδη και η τρίτη ότι δεν έπαιζε ο Τασουλής. Και έπαιζε ο Καθάριος, ο χειρότερος εξτρέμ του πρωταθλήματος.

Προκάλεσε απορία γιατί δεν έπαιξε με τον Μπεν και τον Μασούρα. Αυτά τα γεγονότα, σε συνδυασμό με την αποβολή τού Μασούντ και την αλλαγή του Πρίγιοβιτς, δημιούργησαν δεδομένα για το παιχνίδι. Το ματς φώναζε για τον Πρίγιοβιτς, το είπα και στην αναμετάδοση. Το λάθος τού Πανιωνίου είναι ότι τον έπαιζε ζώνη, αλλά είχαν απόσταση 5-6 μέτρων τα σέντερ μπακ όταν "φόρτωνε" την μπάλα ο Μάτος. Ειδικά από τον Μάτος, που σημαίνει ότι ήταν ποιοτικό το "φόρτωμα".

Ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ με προβλημάτισε και έδειξε ότι θα χρειαστεί ενίσχυση σε αρκετές θέσεις μεσοεπιθετικά. Επίσης, στο γκολ που έβαλε ο Πρίγιοβιτς, δείχνει ότι δεν είναι ταγάρι, ένα βαρύ κορμί που πρέπει να το "φορτώσεις" στο κεφάλι για να σκοράρει. Αντίθετα, έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση στους μικρούς χώρους και μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες για να σκοράρουν και οι πλαϊνοί. Ο Πρίγιοβιτς φωνάζει στον Σαββίδη σε ποιες θέσεις πρέπει να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ.

Τέλος, μου έκανε εντύπωση το μεστωμένο παιχνίδι του Κίτσιου, που παίζει καλύτερα ως αριστερός μπακ (με ανάποδο πόδι δηλαδή) και ο Πούγγουρας που βλέπω να έχει μέλλον, γιατί είναι καλός χαμηλά. Αν τελικά δεν παίξει στον ΠΑΟΚ, θα φταίνε τα σωματικά του προσόντα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags