Facebook Pixel Άνω - κάτω το ευρωπαϊκό μπάσκετ! Φεύγει ο Μπλατ, τρίζει η καρέκλα ...σε ελληνικό πάγκο
| 2017-05-23 18:43:00

Άνω - κάτω το ευρωπαϊκό μπάσκετ! Φεύγει ο Μπλατ, τρίζει η καρέκλα ...σε ελληνικό πάγκο

Άνω - κάτω το ευρωπαϊκό μπάσκετ! Φεύγει ο Μπλατ, τρίζει η καρέκλα ...σε ελληνικό πάγκο

Χαμός στην Ευρώπη με τον σπουδαίο τεχνικό που φεύγει από τη Νταρουσάφακα και φέρνει εξελίξεις, πιθανότατα με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον!

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Νταρουσάφακα, ωστόσο παρουσιάζεται να είναι… φευγάτος από την τουρκική ομάδα, η οποία δεν θα παίξει στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν.

Με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους προπονητές, ο Μπλατ δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα και μάλιστα ήδη δυο σύλλογοι που πρωταγωνιστούν στο ευρωπαϊκό στερέωμα φέρονται να τον έχουν προσεγγίσει.

Όπως αποκαλύπτει δημοσιεύματα από το Ισραήλ, τόσο η Μακάμπι Τελ Αβίβ (στον πάγκο της οποίας έχει καθίσει ξανά στο παρελθόν) όσο και η Μπαρτσελόνα βολιδοσκοπούνι τις προθέσεις του Ισαρηλινοαμερικανού τεχνικού, ενώ φέρονται να έστειλαν και ανθρώπους τους στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια του Final Four για να διαπραγματευτούν με τον Μπλατ!

Φυσικά, αν οι παραπάνω πληροφορίες ευσταθούν, τότε αυτό συνεπάγεται ότι το μέλλον του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα τίθεται υπό αμφισβήτηση και οι Καταλανοί αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags