Facebook Pixel "Αυτό εννοούσαν οι Αγγελόπουλοι - Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι Τούρκοι"-Τι θα γίνει με ΠΑΟ-Πρίντεζη
| 2017-05-23 21:04:00

"Αυτό εννοούσαν οι Αγγελόπουλοι - Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι Τούρκοι"-Τι θα γίνει με ΠΑΟ-Πρίντεζη

του Γιώργου Κτενά
"Αυτό εννοούσαν οι Αγγελόπουλοι - Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι Τούρκοι"-Τι θα γίνει με ΠΑΟ-Πρίντεζη

Δημοσιογράφος που γνωρίζει όσο λίγοι τα «εσωτερικά» του Ολυμπιακού, σχολιάζει τις δηλώσεις των Αγγελόπουλων και όσα έγιναν στον τελικό. Τι «τρέχει» με Πρίντεζη;
 

Παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου για τη Φενέρ, μετά τη λήξη τού τελικού στην Κωνσταντινούπολη, όπως ξεκαθάρισε στον SportDog ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

Ο μπαρουτοκαπνισμένος στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού δημοσιογράφος, σχολίασε ακόμα το θέμα με την έδρα τού Final 4 και των εισιτηρίων, πώς περιμένει τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τι ισχύει με το θέμα των ανανεώσεων στον Ολυμπιακό.

Σπύρο, μετά τον τελικό με την Φενέρ έγιναν κάποιες δηλώσεις από την πλευρά των Αγγελόπουλων για την τουρκική ομάδα, που κάπως παρεξηγήθηκαν.

"Οι Αγγελόπουλοι δεν είπαν ότι η Φενέρ δεν κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Αυτό που είπαν ήταν ότι απλώς δεν θαυμάζουν τον τρόπο λειτουργίας της Φενέρ, καθώς είναι έξω από τη δική τους λογική. Δεν είναι παρεξηγήσιμο αυτό που είπαν, αφού αποδεικνύουν στην πράξη ότι τους αρέσει να έχουν ελληνικό κορμό, με Έλληνα προπονητή, να λειτουργούν σε ένα άλλο πλαίσιο. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο αυτό, δεν είπαν κάτι για τον αντίπαλο. Ίσως ήταν ο τρόπος τους, έτσι όπως τα λένε. Αλλά δεν είναι ότι δεν παραδέχτηκαν την ήττα ή κάτι τέτοιο".
 

Η άποψή σου για το άλλο μεγάλο θέμα που έθιξαν, με την έδρα και τα εισιτήρια;

"Αυτό που έγινε στο γήπεδο το βράδυ του τελικού, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο γιατί οι Τούρκοι ήταν πολλοί περισσότεροι και από τα εισιτήρια που έλαβαν. Συμβαίνει να διεξάγεται το Finαl 4 σε χώρα που έχει ομάδα στη διοργάνωση, με αποτέλεσμα η Φενέρ να έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Κατά κανόνα η ομάδα που έχει αυτό το πλεονέκτημα το εκμεταλλεύεται. Απλώς ο Ολυμπιακός είναι λίγο άτυχος, δύο χρόνια, δύο τελευταίοι τελικοί, έπεσε σε ντισαβαντάζ έδρας". 

Πώς περιμένεις τώρα τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα προκριθεί;

"Θεωρώ όπως έχω ξαναπεί ότι όποιο μικρό προβάδισμα έχει ο Ολυμπιακός με την έδρα, δεν παίζει κανένα ρόλο. Συνέχεια βλέπουμε break στις έδρες. Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ ότι έχει καλή ψυχολογία, οπότε θα ξεκινήσουν οι τελικοί όπως τα προηγούμενα χρόνια. Τίποτα δεν είναι σίγουρο και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί. Τα πάντα στην Ελλάδα είναι το πρωτάθλημα, εκείνος που θα το πάρει είναι πετυχημένος ενώ ο άλλος όχι. Ο Παναθηναϊκός το 1996 πήρε την Ευρωλίγκα για πρώτη φορά, έχασε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και μετά τα άλλαξε όλα. Τα πάντα στην Ελλάδα είναι το πρωτάθλημα".

Υπάρχει ένα σημερινό δημοσίευμα, που θέλει τη Φενέρ να εξετάζει την περίπτωση του Πρίντεζη. Πώς το αξιολογείς;

"Όλοι υποστηρίζουν ότι θα πάρει τον Μέλι, θα πάρει και τον Πρίντεζη; Θεωρώ ότι δεν είναι ώρα, τώρα, για τέτοια θέματα, καθώς ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τους τελικούς που θα παίξει. Γι' αυτό και δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για συμβόλαια που ολοκληρώνονται, τι θα γίνει με αυτούς τους παίκτες κ.λπ. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα ασχοληθούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με αυτά τα θέματα, γι' αυτό και θεωρώ ότι γίνεται πολύς λόγος για το τίποτα". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags