Facebook Pixel Απίστευτες ατάκες Γιαννακόπουλου στον Ζοτς: "Θέλω να γίνεις ...Φέργκιουσον, πάρε το 25% του ΠΑΟ"!
| 2017-05-23 23:46:00

Απίστευτες ατάκες Γιαννακόπουλου στον Ζοτς: "Θέλω να γίνεις ...Φέργκιουσον, πάρε το 25% του ΠΑΟ"!

Απίστευτες ατάκες Γιαννακόπουλου στον Ζοτς: "Θέλω να γίνεις ...Φέργκιουσον, πάρε το 25% του ΠΑΟ"!

Διαβάστε ΟΛΑ όσα ακούγονται στα ντουκουμέντα που βγήκαν στην δημοσιότητα από τις συναντήσεις του 2012. Η… Γιουνάιτεντ, το μπάτζετ, ο Σπανούλης και οι αντιδράσεις.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην κόντρα Γιαννακόπουλου-Ομπράντοβιτς με αφορμή τη δήλωση του Σέρβου τεχνικού ότι δεν έφυγε από τον Παναθηναϊκό το 2012 λόγω των περικοπών στο μπάτζετ. Η ατάκα αυτή του κ. Ομπράντοβιτς οδήγησε τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη δημοσιοποίηση ενός ηχητικού ντοκουμέντου από τις τότε διαπραγματεύσεις μέσω του «newsbomb.gr» (Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα ΕΔΩ)

Στη συνάντηση από την οποία προέρχεται η ηχογράφηση παρευρέθηκαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Μάνος Παπαδόπουλος, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τις σημαντικότερες ατάκες που ακούγονται στη συνομιλία των τεσσάρων ανδρών με θέμα το μπάτζετ του Παναθηναϊκού:

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι (σ.σ από έξοδα) που μπορούμε να κόψουμε γύρω από την ομάδα, για παράδειγμα από τα γραφεία και άλλα».

Μάνος Παπαδόπουλος: «Για παράδειγμα, κανείς στην Ευρώπη δεν πληρώνει τόσα όσα εμείς για τα σπίτια των παικτών. Αν δεις τα νούμερα, Ζέλικο, είναι απίστευτα.».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Μπορούμε να εξοικονομίσουμε χρήματα από αυτό. Να κάνουμε ένα συμβόλαιο ίδιο για όλους. Να βάλουμε όλο το ποσό εκεί, όχι περισσότερα».

Μάνος Παπαδόπουλος: «Δεν ήταν σημαντικό πριν, γιατί δεν νοιαζόμασταν, αλλά τώρα είναι σημαντικό, αν τα μετρήσεις όλα. Είναι λογικό, ειδικά τώρα στην Ελλάδα, όχι μόνο στον Παναθηναϊκό».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ποιες είναι οι σκέψεις σου σε όσα συζητάμε; Τι πιστεύεις;»

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι είτε το μπάτζετ είναι 5 ή 15 ή 25 ή 55, ο κόσμος θα περιμένει τα πάντα από εμάς. Αυτό είναι κάτι πραγματικά σπάνιο. Γιατί ας πούμε ότι συνεχίζουμε εδώ με αυτό το μπάτζετ ή κάθε μπάτζετ. Εγώ είμαι εδώ και ειλικρινά μιλάω για τη δουλειά μου, εντάξει; Τι θα περιμένει ο κόσμος; Να είμαστε δεύτεροι».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Φυσικά, όλοι θέλουν να είναι πρώτοι. Δεν υπάρχει κανείς που λέει ότι θέλει να είναι δεύτερος».

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ναι φυσικά, αλλά οι απαιτήσεις του κόσμου... Είτε είναι 55 είτε είναι 5, θα πουν "όχι, αυτή η ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο Ομπράντοβιτς, αυτός είναι ο Διαμαντίδης". Δεν ξέρω ποιος. Οπότε αυτό το μπάτζετ, τα 10 εκατομμύρια... Ξεκινώντας από κάτι που είναι εκτός συμβολαίου και το συμβόλαιο του Διαμαντίδη. Πόσα χρήματα έχουμε μετά; Είναι πιθανό να κάνουμε μια ομάδα; Ναι, πάντα είναι πιθανό. Με ποιους; Αυτό είναι άλλη ιστορία. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Πρώτα από όλα είναι αυτό που είπα. Έχουμε αργήσει, γιατί ξέρουμε πως ήδη κάποιοι παίκτες μας έχουν την ευκαιρία να υπογράψουν συμβόλαια με κάποια άλλη ομάδα. Κάποιοι από αυτούς ίσως έχουν υπογράψει. Και ίσως αυτό είναι η απάντηση γιατί...».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Κόουτς, σίγουρα υπάρχουν λάθη. Αλλά κοιτώντας πίσω, δε νομίζω ότι μπορούμε να λύσουμε κάτι. Μπορούμε μόνο να κοιτάξουμε μπροστά. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε».

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Αυτή είναι μία πραγματική κατάσταση. Τώρα θα έχουμε πρόβλημα, γιατί πρώτα απ' όλα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε τους παίκτες. Πολύ δύσκολο. Να βρούμε τους παίκτες και να ξεκινήσουμε από κάπου. Αλλά πώς να ξεκινήσουμε; Συμφωνώ ότι εδώ υπάρχουν πολλοί παίκτες με πολύ μεγάλα συμβόλαια. Συμφωνώ 100% και είναι προφανές ότι εκτός από ένα-δυο παίκτες, οι υπόλοιποι πρέπει να φύγουν με λεφτά. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα θα πάμε να κάνουμε προτάσεις στους παίκτες και ίσως να έχουν ήδη προτάσεις από άλλη ομάδα. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Δεν είναι η πρώτη χρονιά, κάθε χρόνο το μπάτζετ πάει πιο κάτω. Δυο χρόνια νωρίτερα, ο Πέκοβιτς έφυγε, ο Σπανούλης έφυγε, ο Γιασικεβίτσιους έφυγε. Φέτος, πώς θα κρατήσουμε την ομάδα; Έχω αμφιβολίες για το πώς θα είναι δυνατό να φτιάξουμε μία φυσιολογική ομάδα. Φυσιολογική. Είναι αδύνατο να σκεφτούμε για ομάδα του επιπέδου της Μπαρτσελόνα, της ΤΣΣΚΑ, της Ρεάλ».

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ακόμη κι έτσι, όμως. Αν έρθει η στιγμή που θα αντιμετωπίσουμε αυτές τις ομάδες και θα κάνουμε ένα κακό ματς, ο κόσμος θα στραφεί εναντίον μας. Θα είναι εναντίον μας. Είναι απλό. Ήμουν σε αυτή την κατάσταση την οποία συζητάμε τώρα, πριν έρθω στον Παναθηναϊκό. Ακριβώς ίδια κατάσταση. Υπήρχε το ίδιο πρόβλημα στην Μπενετόν. Η ερώτηση μου προς αυτούς ήταν πολύ απλή: "Οκ, είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί σας". Γιατί το συμβόλαιό μου είχε έναν ακόμη χρόνο, με option ανανέωσης στην πλευρά μου. Τους είπα: "Θέλω να μείνω, αλλά θέλω να δω το project". Εδώ είναι διαφορετικά, γιατί όπως είπες θα έχουμε αυτό το μπατζετ τα επόμενα τρία χρόνια».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Κόουτς, μίνιμουμ. Θα είναι πιο εύκολο να έχουμε μεγαλύτερο μπάτζετ του χρόνου, γιατί θα έχουμε μία ολόκληρη σεζόν νια να ψάξουμε νέες προοπτικές όπως σας είπα. Με όλο το σεβασμό, νομίζω ότι σκεφτόσαστε μόνο για τον επόμενο χρόνο. Εγώ έχω στο μυαλό μου κάτι σαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον που είναι εκεί για 25 χρόνια. Θα υπάρχουν κάποια χρόνια που το μπάτζετ θα είναι πιο ψηλό, κάποια χρόνια που θα χτίζουμε, για να έχουμε ένα μέλλον μαζί. Αυτός είναι ο λόγος που σας πρότεινα και σας είπα ότι θέλω να σας δώσω το 25% του Παναθηναϊκού. Γιατί θέλω να νιώσετε πως είστε ο Παναθηναϊκός, όχι ότι δουλεύετε σε αυτόν. Και να ξέρω ότι θα έχουμε ένα μέλλον μαζί, όχι για τρία χρόνια, αλλά ας ελπίσουμε για περισσότερα. Για 10, δεν ξέρω. Για όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Αυτό είναι το μοντέλο που έχω στο μυαλό μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
  

Σενάρια για «βόμβες» από Γιαννακόπουλο - Φέρνει Έλληνες παικταράδες - Τα πρώτα «τρελά» ονόματα!
  

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags