Facebook Pixel Κατάθεση ψυχής από τον Μπαρτζώκα - Που απέδωσε τα αίτια της αποτυχίας και γιατί υπερασπίστηκε τους παίκτες!
| 2017-05-27 22:46:00

Κατάθεση ψυχής από τον Μπαρτζώκα - Που απέδωσε τα αίτια της αποτυχίας και γιατί υπερασπίστηκε τους παίκτες!

Κατάθεση ψυχής από τον Μπαρτζώκα - Που απέδωσε τα αίτια της αποτυχίας και γιατί υπερασπίστηκε τους παίκτες!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα, που ίσως να ήταν το τελευταίο παιχνίδι με τους "μπλαουγκράνα".

Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από τη Βαλένθια στα προημιτελικά των πλέι οφ της ισπανικής λίγκας και σε συνδυασμό με τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα, η σεζόν ήταν καθ’ όλα αποτυχημένη.

Ο τεχνικός των Καταλανών, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν θέλησε να τα… βάψει μαύρα για την αποτυχία, αλλά αντιθέτως τόνισε ότι έχει καθαρή συνείδηση γιατί τα έδωσε όλα, ενώ οι παίκτες του θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι γιατί πάλεψαν κόντρα σε πάμπολλες ατυχίες και τραυματισμούς.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να είμαστε περήφανοι για ό,τι καταφέραμε φέτος, δώσαμε τα πάντα και αυτό σημαίνει πολλά. Δεν μπορώ παρά να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πάλεψαν, παρότι όλα ήταν εναντίον μας φέτος. Έχω καθαρή συνείδηση, έδωσα ό,τι είχα μέσα μου, οι παίκτες, όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά στην ομάδα».

Για τους πολλούς τραυματισμούς: «Δεν είναι μόνο θέμα τύχης, έχει να κάνει επίσης με το ιατρικό ιστορικό των παικτών, τους τραυματισμούς που κουβαλάει ο καθένας. Όλοι οι παίκτες είχαν προβλήματα τραυματισμών στην καριέρα τους, αλλά -για παράδειγμα- η νέα μορφή της EuroLeague έκανε πολύ πιο δύσκολη την κατάσταση. Όλη τη χρονιά ταλαιπωρηθήκαμε πολύ από τραυματισμούς, δουλέψαμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Μάθαμε να παίζουμε με απουσίες, αλλά απόψε ξεπεράστηκαν οι αντοχές μας».

Για την επόμενη μέρα της Μπαρτσελόνα:«Είναι περίπλοκα τα πράγματα. Η τελική απόφαση θα παρθεί από τη διοίκηση, πιστεύω ότι είναι εξαίρετοι επαγγελματίες και ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να παλέψει για τίτλους η Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags