Facebook Pixel Τρομερές ατάκες Κιριλένκο για Ολυμπιακό και Σφαιρόπουλο - Αποκάλυψη για Ιτούδη!
| 2017-06-01 20:49:00

Τρομερές ατάκες Κιριλένκο για Ολυμπιακό και Σφαιρόπουλο - Αποκάλυψη για Ιτούδη!

Τρομερές ατάκες Κιριλένκο για Ολυμπιακό και Σφαιρόπουλο - Αποκάλυψη για Ιτούδη!

Φοβερές δηλώσεις από τον σπουδαίο Αντρέι Κιριλένκο για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά και τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας μπάσκετ μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι «Matchtv» και τόνισε πως δεν του έκανε καμία έκπληξη η νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ, βγάζοντας μάλιστα και το καπέλο στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Ιτούδη, λέγοντας πως η αποτυχία του στο Final Four της Πόλης ίσως παίξει ρόλο στο αν θα παραμείνει ή όχι στην "ρωσική αρκούδα".

«Είδαμε πάλι τα ίδια. Για 35 λεπτά, η ΤΣΣΚΑ να κυριαρχεί στο ματς και να μην μπορεί στα τελευταία πέντε. Αφότου περάσει καιρός από το παιχνίδι, μπορείς να βρεις του υπαίτιους, αλλά η ΤΣΣΚΑ στην Κωνσταντινούπολη έδειξε πως δεν έχει εμπειρία πως να παίρνει τα παιχνίδια στο τέλος. Αυτό πιστεύω εγώ. Πράγματι, η ομάδα πήγε πολύ καλά γενικά στη σεζόν. Βέβαια, έπαιξε ρόλο και η ελληνική ομάδα, καθώς όλοι σκέφτηκαν: “Πάλι ο Ολυμπιακός; Μπορεί να γίνει ξανά”. Και έγινε…

Ωστόσο, συνολικά στο Final Four ο Ολυμπιακός και ο αρχηγός του, Βασίλης Σπανούλης, έπαιξαν αυτά τα πέντε λεπτά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Δηλαδή, ούτε στον ημιτελικό, ούτε στον τελικό με τη Φενέρμπαχτσε, έδειξαν κάτι εξωπραγματικό. Τώρα, όλοι ασχολούνται με μία ακόμη ήττα της ΤΣΣΚΑ στο Final Four. Όμως, άνθρωποι -όπως εγώ- ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει την ΤΣΣΚΑ. Αυτό, είναι ένα είδος μυστικισμού: Το να χάνεις για τέταρτη φορά από τον ίδιο αντίπαλο.

Από πριν, ξέρεις ότι αυτό θα γίνει, προσπαθείς να το αποτρέψεις, αλλά τελικά συμβαίνει. Εάν ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακός συναντηθούν για πέμπτη φορά σε Final Four, τότε να περιμένουμε νίκη του Ολυμπιακού. Και δεν θα είναι καθόλου έκπληξη αν συμβεί αυτό. Όμως, κανείς από εμάς δεν θέλει να γίνεται αυτό», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Κιριλένκο στη ρωσική τηλεόραση και πρόσθεσε αναφερόμενος στον Γιάννη Σφαιρόπουλο:

«Στα χαρακτηριστικά του Ολυμπιακού, μου αρέσει πολύ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ήταν μέλος του προπονητικού σταφ του Γιόνας Καζλάουσκας τη σεζόν 2011/12, όταν αγωνιζόμουν εκεί. Και η δουλειά με τον Γιάννη μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι ένας ήρεμος επαγγελματίας, έξυπνος και μοντέρνος. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός βρήκε προπονητή για πολλά χρόνια».

Για την παραμονή του Δημήτρη Ιτούδη: «Είναι νωρίς ακόμη. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία διαφορετική περίπτωση. Πρόκειται για μία ομάδα που είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστεί και να είναι παντού πρώτη. Για οποιονδήποτε προπονητή, το έργο είναι δύσκολο στη συγκεκριμένη ομάδα. Ακόμη και με την περσινή κατάκτηση της Ευρωλίγκας, η πορεία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο φετινό Final Four ενδεχομένως να παίξει ρόλο και στην παραμονή του. Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα στην ΤΣΣΚΑ». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags