Facebook Pixel Το σχόλιο Νικοπολίδη για Βαλβέρδε και για προπονητή στον Ολυμπιακό
| 2017-06-02 14:27:00

Το σχόλιο Νικοπολίδη για Βαλβέρδε και για προπονητή στον Ολυμπιακό

Το σχόλιο Νικοπολίδη για Βαλβέρδε και για προπονητή στον Ολυμπιακό

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων στον ΣΠΟΡ FM τόνισε πως ο Βάσκος τεχνικός είναι γνώστης της φιλοσοφίας των μπλαουγκράνα και πως έχει όλα τα φόντα να πετύχει, ενώ σημείωσε πως για τον Ολυμπιακό θέλει Ισπανό προπονητή

Αναλυτικά:

Για τον προπονητή στον Ολυμπιακού: «Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να μιλήσει διαφορετικά με προπονητή αν είχε περάσει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πράγματα τώρα είναι πιο δύσκολα, αφού μετράνε πλέον και τα θέλω του προπονητή και αν θέλει να μπεις τη διαδικασία των προκριματικών. Θυμάμαι την πρώτη χρονιά που αποτύχαμε με τον Βαλβέρδε τότε με την Ανόρθωση. Χρειάστηκε χρόνος για να πιστέψουμε σε αυτόν... Είναι μια δοκιμασία και όταν ξεκινήσεις με μια τέτοια δύσκολη κατάσταση έχεις κάποια θέματα. Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι παίρνει τα τελευταία χρόνια προπονητές που κάνουν μεγάλη καριέρα. Ο Ζαρντίμ, ο Σίλβα, ο Μίτσελ και φυσικά ο Βαλβέρδε που πήγε σε ένα τεράστιο κλαμπ. Ένας Ισπανός πάντως θα άρεσε και στον κόσμο του Ολυμπιακού. Οι Πορτογάλοι είναι πιο αμυντικοί προπονητές, ενώ στον κόσμο αρέσει το ποδόσφαιρο το δημιουργικό που παίζουν οι Ισπανοί. Ένας Ισπανός θα ταίριαζε καλύτερα στον Ολυμπιακό».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Πραγματικά δύο ανθρώπους πίστευα από εκείνους που γνώρισα. Τον Ερνέστο και τον Τουρέ. Από τότε που τους γνώρισα και τους δύο ήξερα ότι θα κάνουν μια μεγάλη καριέρα. Ο Ερνέστο έχει καθολική αποδοχή για όλους τους φιλάθλους, για το ποδόσφαιρο που έπαιξε, για το ήθος του και τον σεβασμό που είχε. Η Ελλάδα δεν είναι αποκλειστικά «νεκροταφείο» προπονητών και ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να πάρεις φεύγοντας από την Ελλάδα. Ο Ερνέστο είναι ένα κομμάτι του Ολυμπιακού και το αισθάνεται αυτό. Αγαπάει την Ελλάδα και το λέει συνεχώς. Φυσικά είναι ένα παιδί που έχει ζήσει την Μπαρτσελόνα και αυτό έπαιξε ρόλο. Το πιο δύσκολο θα είναι να διαχειριστεί τον Μέσι, τον Σουάρες και τον Νεϊμάρ. Πάντως ταιριάζει στην Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολη η αποστολή αλλά, πιστεύω θα πετύχει ο Ερνέστο».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags