Facebook Pixel Ούτε στο Ισραήλ δεν μπορεί ο Τζεντίλε!
| 2017-06-02 16:51:00

Ούτε στο Ισραήλ δεν μπορεί ο Τζεντίλε!

Ούτε στο Ισραήλ δεν μπορεί ο Τζεντίλε!

Η καριέρα του Ιταλού πάει από το κακό στο χειρότερο...

Βλέποντας τον Αλεσάντρο Τζεντίλε να θυμίζει… παλαίμαχο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, θα πίστευε κανείς πως ο Ιταλός έχει πιάσει πάτο, κι όμως αποδεικνύεται ότι η καριέρα του μπορεί να φτάσει ακόμα πιο χαμηλά.

Ο Τζεντίλε αγωνίζεται πλέον στο Ισραήλ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, σε βαθμό που έχει φτάσει στο σημείο να αποδοκιμάζεται από τον κόσμο για τις εμφανίσεις του και να προκαλεί επικριτικές δηλώσεις από τους συμπαίκτες του για τη νοοτροπία του, όπως αναφέρει η «Walla»!

Ο Ιταλός φόργουορντ αποδοκιμάστηκε έντονα μετά την ήττα της Χάποελ από τη Ναχαρίγια στα πλέι οφ του πρωταθλήματος Ισραήλ, καθώς ήταν πολύ κακός και δεν κατάφερε ούτε καν να σκοράρει σε δυο παιχνίδια.

Παράλληλα, ένας συμπαίκτης του φέρεται να τον κατηγόρησε για τον τρόπο που συμπεριφέρεται, τονίζοντας το εξής:

«Έχει υφάκι στη προπόνηση. Δεν του αρέσει που παίζει πέντε λεπτά, βάζει τον εγωισμό του πάνω από την ομάδα και κάνει κακό στο σύνολο. Ποιος τον χρειάζεται από τη στιγμή που παίζει καλά ο Κίνσεϊ; Δεν θέλει να βρίσκεται εδώ και αυτό είναι ξεκάθαρο».

Συνολικά, ο Τζεντίλε έχει αγωνιστεί οκτώ φορές με την Χάποελ, έχοντας 4,8 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 13,9 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags