Facebook Pixel Το διαζύγιο των έξι λεπτών
| 2017-06-04 12:02:00

Το διαζύγιο των έξι λεπτών

Το διαζύγιο των έξι λεπτών

Έξι λεπτά. Τόσο κράτησε το τετ α τετ που είχε με τον Μπάνε Πρέλεβιτς ο Σούλης Μαρκόπουλος το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Είχε προηγηθεί μια τηλεφωνική επικοινωνία στην οποία ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενημέρωνε τον Έλληνα τεχνικό πως είναι ανάγκη να συναντηθούν.

 Η μοναδική ερώτηση που ο Μαρκόπουλος έκανε κατ ιδίαν μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση περί λύσης της συνεργασίας τους ήταν: «μπορώ να μάθω τον λόγο;». Ο Πρέλεβιτς απάντησε ότι η ομάδα θέλει να δοκιμάσει να παίξει ένα διαφορετικό στυλ μπάσκετ το οποίο θα μπορούσε να εφαρμόσει καλύτερα ένας άλλος προπονητής. Ο Μαρκόπουλος ευχαρίστησε και αποχώρησε. Υπάρχει κι ένας όρος στον οποίο συμφώνησαν: Η διοίκηση του ΠΑΟΚ φρόντισε να διευκρινίσει στον απερχόμενο κόουτς ότι θα καλύψει το ύψος του συμβολαίου του (θυμίζουμε ότι αυτό τελείωνε το 2019) εάν δεν βρει ομάδα και δεν εργαστεί σε άλλο σύλλογο. Κάτι στο οποίο ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε.

Ο Μαρκόπουλος δεν εξέφρασε παράπονα συμπεριφοράς απέναντι του. Αυτό που απλώς περίμενε(αλλά ουδέποτε δημοσίως είχε εκφράσει) ήταν πως θα τύχαινε μεγαλύτερης εκτίμησης η απόφαση του να μην κατηφορίσει στον Πειραιά το 2014. Μετά από εκείνη την αγκαλιά του Ιβάν Σαββίδη και το «εγώ είμαι εδώ» που του είχε πει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στο ματς με την Ζιέλονα Γκόρα, πίστεψε ότι θα του δίνονταν αργά ή γρήγορα η ευκαιρία να δουλέψει υπό καλύτερες –οικονομικά –συνθήκες.

Πηγή : εφημερίδα FORZA

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags