Facebook Pixel Σπουδαία παραδοχή από Σφαιρόπουλο - Τι είπε για τους... αποκλεισμένους διαιτητές
| 2017-06-08 23:28:00

Σπουδαία παραδοχή από Σφαιρόπουλο - Τι είπε για τους... αποκλεισμένους διαιτητές

Σπουδαία παραδοχή από Σφαιρόπουλο - Τι είπε για τους... αποκλεισμένους διαιτητές

Διαβάστε πως σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Έλληνας κόουτς παραδέχτηκε ότι η νίκη του Παναθηναϊκού ήταν απόλυτα δίκαιη, ενώ σχολίασε και το γεγονός πως οι διαιτητές που σφύριζαν στην Ευρωλίγκα, έχουν αποκλειστεί από το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη, ήταν απόλυτα δίκαιη και εύκολη. Εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για έναν τελικό. Χάσαμε την ψυχραιμία μας και είχαμε 23 λάθη που επέτρεψαν εύκολους πόντους στον αντίπαλο. Μεταφερόμαστε τώρα στην έδρα μας για το 5ο ματς και εκεί πρέπει να κάνουμε πολύ καλύτερο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σε ερώτηση για το αν οι παίκτες του είναι άδειοι πνευματικά, απάντησε: «Δεν δέχομαι ότι υπάρχουν άδειοι πνευματικά παίκτες. Πρέπει να παίζουμε όλα τα παιχνίδι με την ίδια διάθεση και θέληση. Δεν νομίζω ότι η φράση "πνευματικά άδειος" υπάρχει σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πιο συγκεντρωμένοι για να τα δώσουμε όλα».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Σίγουρα η ετοιμότητά μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Μέτρησε λιγότερη η τακτική και περισσότερο η συγκέντρωση».

Κλείνοντας, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως οι διαιτητές που σφυρίζουν στην Euroleague έχουν... αποκλειστεί από το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ θα έπρεπε να διευθύνουν τέτοια παιχνίδια: «Αυτό που λέτε είναι πολύ σωστό και θα πρέπει να ρωτήσετε τους αρμόδιους».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags