Facebook Pixel Αυτό έφταιξε για τον Σφαιρόπουλο - Δήλωση για Παναθηναϊκό και κόσμο
| 2017-06-12 00:13:00

Αυτό έφταιξε για τον Σφαιρόπουλο - Δήλωση για Παναθηναϊκό και κόσμο

Αυτό έφταιξε για τον Σφαιρόπουλο - Δήλωση για Παναθηναϊκό και κόσμο

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε τους λόγους που έχασε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των Ερυθρόλευκων στην συνέντευξη Τύπου:

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς, γιατί χάσαμε το πρωτάθλημα στην έδρα μας. Δεν θέλαμε να ζήσουμε αυτή τη στιγμή, θέλαμε να είμαστε εμείς οι νικητές. Προσπαθούσαμε, αλλά δεν μπορούσαμε. Και δεν μπορούσαμε γιατί ενεργειακά ήμασταν άδειοι. Πιστεύω ότι, ενώ το θέλαμε πολύ, δεν είχαμε ενέργεια. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και το μυαλό μας. Κάναμε μία προσπάθεια και μείωσαμε στους 11, αλλά δώσαμε δύο εύκολα καλάθια στον Παναθηναϊκό. Είναι μία στιγμή που μας πικραίνει.

Στην Ευρώπη κάναμε πολύ καλή πορεία. Ήμασταν από την αρχή στις πρώτες θέσεις, πήραμε το πλεονέκτημα έδρας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αντιμετωπίσαμε φέτος έναν νέο φορμάτ, στο οποίο πήγαμε πολύ καλά. Αυτό μας κόστισε σε ενέργεια. Πιστεύω ότι ήταν μία χρονιά που θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε. Ήταν μία χρονιά που ο Ολυμπιακός έπαιζε ελκυστικό μπάσκετ και άρεσε στον κόσμο. Ξέρετε ότι δεν ψάχνω για δικαιολογίες, αλλά είναι πραγματικότητα πως μείναμε από ενέργεια. Από όταν ξεκίνησε η σειρά με την Εφές μέχρι σήμερα, παίζουμε συνεχώς τελικούς. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν μία ομάδα που ξεκίνησε νωθρά και έκανε ένα... μπραφ στους τελευταίους μήνες. Ήταν μία ομάδα που έπαιξε σταθερά καλό μπάσκετ.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλο τον κόσμο για αυτή την ήττα και να τους δώσω την υπόσχεση ότι θα γίνουμε πιο δυνατοί. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα που πήρε».

Για το πρόβλημα στο μακρινό σουτ, ανέφερε: «Το μακρινό σουτ θέλει φρεσκάδα. Η ομάδα δεν είχε φρεσκάδα. Και τα δύο παιχνίδια που κερδίσαμε, τα κερδίσαμε δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός ρίσκαρε με τα μακρινά σουτ, έκλεινε στη ρακέτα του. Όσο περνούσε η ώρα, τα ενεργειακά αποθέματα έπεφταν».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags