Facebook Pixel Ατάκες Ρίβερς για Φενέρ, πούλμαν, Διαμαντίδη και... ξενύχτια!
| 2017-06-13 22:55:00

Ατάκες Ρίβερς για Φενέρ, πούλμαν, Διαμαντίδη και... ξενύχτια!

Ατάκες Ρίβερς για Φενέρ, πούλμαν, Διαμαντίδη και... ξενύχτια!

Ο Αμερικανός βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για όλα όσα απασχόλησαν το Τριφύλλι την φετινή σεζόν.

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την πορεία της ομάδας τονίζοντας οτι το γεγονός με τον πούλμαν τους έδεσε, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι θα ήθελε να είναι συμπαίκτης με τον Διαμαντίδη.

Μιλώντας στην κάμερα της «Cosmote TV» ο Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε: «Ακούστηκαν πολλά πράγματα μετά τον αποκλεισμό. Η σειρά με τη Φενέρμπαχτσε ήταν πολύ δύσκολη. Ουσιαστικά αντιμετωπίσαμε την ίδια ομάδα σε σχέση με πέρσι. Μια ομάδα κι έναν προπονητή που έφτασαν στον τελικό στο Βερολίνο και είχαν τον φόβο μην χάσουν ξανά. Το γεγονός με το πούλμαν μας «έδεσε» ως ομάδα».

Για τα ξενύχτια είπε: «Μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα από το πουθενά. Ξέρουμε πως είμαστε συνεχώς υπό… παρακολούθηση. Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε ευσυνείδητοι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Επιπλέον, ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Μακάρι να είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, είχε μία θρυλική καριέρα με έναν σύλλογο από νεαρή ηλικία μέχρι την ημέρα που κρέμασε τα παπούτσια του. Να είχα λοιπόν την ευκαιρία να παίξω δίπλα σε έναν αθλητή με τέτοια προσφορά στον σύλλογο και “ρεύμα” στον κόσμο θα ήταν καταπληκτικό. Τον βλέπουμε όμως, μας επισκέπτεται και είναι πάντα ευλογία να το συναντάμε. Οι φίλαθλοι του αφιέρωσαν το πρωτάθλημα και του άξιζε να αποχωρήσει ως πρωταθλητής από την ενεργό δράση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags