Facebook Pixel "Επίθεση" Αγγελόπουλων σε Γιαννακόπουλο με… φωτογραφίες: «Και οι τυφλοί είδαν τι έκανε»!
| 2017-06-15 18:44:00

"Επίθεση" Αγγελόπουλων σε Γιαννακόπουλο με… φωτογραφίες: «Και οι τυφλοί είδαν τι έκανε»!

"Επίθεση" Αγγελόπουλων σε Γιαννακόπουλο με… φωτογραφίες: «Και οι τυφλοί είδαν τι έκανε»!

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού έδωσαν συνέχεια στον "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει με τον Δημήτρη Γιαννακκόπουλο, απαντώντας του με σκληρή ανακοίνωση, μαζί με... φωτογραφίες.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού σε χθεσινή του τοποθέτηση τόνισε ότι οι ύβρεις του στο 5ο ματς στο ΣΕΦ ήταν προς ανθρώπους που είχαν αναλάβει την ασφάλεια του γηπέδου, όμως οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ξεκαθάρισαν πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Σε ανακοίνωσή τους υποστήριξαν ότι ο Γιαννακόπουλος έβριζε, μούτζωνε και απειλούσε τους διαιτητές, λέγοντας πως τελικά και οι τυφλοί είδαν τι έκανε το αφεντικό του "τριφυλλιού".

Διαβάστε τι αναφέρουν χαρακτηριστικά και δείτε τις φωτογραφίες:

"Όπως είναι προφανές από τις φωτογραφίες, το Φύλλο Αγώνα και από τα βίντεο που όλοι μπορούν να δουν, ο κύριος Γιαννακόπουλος ΕΒΡΙΖΕ, ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ και ΜΟΥΤΖΩΝΕ τους διαιτητές και όχι τους σεκιούριτι που βρίσκονταν στο ΣΕΦ. Εκτός και εάν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έχασε ξαφνικά τον προσανατολισμό του, άλλον ήθελε να μουντζώσει και άλλον μούντζωνε, έβριζε και απειλούσε τους διαιτητές, τους οποίους είχε μπερδέψει με σεκιούριτι και τελικά, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, βρέθηκε στην γραμματεία. Πράγματι, "Και οι τυφλοί είδαν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags