Facebook Pixel «Χτίζει» τη νέα ΤΣΣΚΑ ο Ιτούδης – Εντυπωσιακή η πρώτη του κίνηση!
| 2017-06-16 17:27:00

«Χτίζει» τη νέα ΤΣΣΚΑ ο Ιτούδης – Εντυπωσιακή η πρώτη του κίνηση!

«Χτίζει» τη νέα ΤΣΣΚΑ ο Ιτούδης – Εντυπωσιακή η πρώτη του κίνηση!

Ο Έλληνας κόουτς μετά το… στραπάτσο από τον Ολυμπιακό στο Final4 της Ευρωλίγκα, ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Για ακόμα δύο χρόνια θα φορά την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Κάιλ Χάινς, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ρωσικός σύλλογος.

Ο Αμερικανός σέντερ το καλοκαίρι του 2013 μεταπήδησε απο τον Ολυμπιακό στην ΤΣΣΚΑ και μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει με την «ομάδα του στρατού» 4 σερί πρωταθλήματα στην VTB League και μία Euroleague (2015-16). O Χάινς έχει αγωνιστεί σε 260 αγώνες με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ, έχοντας μέσο όρο 7,7 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 0,7 κλεψίματα και 0,7 κοψίματα. 

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Δημήτης Ιτούδης, τόνισε σχετικά με την ανανέωση του συμβόλαιο του 30χρονου άσου: «Είναι απολύτως φυσιολογικό για μας να συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί. Ο Κάιλ είναι σημαντικό μέρος της ΤΣΣΚΑ και ένας παίκτης που παίζει πάντα "στα κόκκινα". Ό,τι του λείπει σε ύψος το αναπληρώνει με την πάθος του και τη θέλησή του, είναι ένας απο τους καλύτερους παίκτες στη θέση του. Ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον και μπορούμε να συνεννοηθούμε με ένα βλέμμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Με την εμπειρία του, τις γνώσεις του και την αφοσίωσή του θα βοηθήσει την ομάδα μας, ενώ είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για τους νέους παίκτες μας».

Απο την πλευρά του ο Χάινς δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ΤΣΣΚΑ για άλλα δύο χρόνια. Η Μόσχα τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μου για μένα και την οικογένειά μου. Ανυπομονώ να συνεχίσω τις ιστορικές επιτυχίες που είχε ο σύλλογος στο παρελθόν, και δουλεύοντας σκληρά με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και την διοίκηση, θα φέρουμε ακόμα περισσότερους τίτλους στην ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags