Facebook Pixel Έμεινε και ο Μάντζαρης με... απαίτηση Αγγελόπουλων και Σπανούλη - Πρίντεζη!
| 2017-06-16 17:43:00

Έμεινε και ο Μάντζαρης με... απαίτηση Αγγελόπουλων και Σπανούλη - Πρίντεζη!

Έμεινε και ο Μάντζαρης με... απαίτηση Αγγελόπουλων και Σπανούλη - Πρίντεζη!

Ο Έλληνας άσος δεν φεύγει από το Λιμάνι, παρά την πρόταση του Παναθηναϊκού! Το τριετές συμβόλαιο, οι επόμενοι στόχοι κι όλα όσα είπαν στα γραφεία στην σημερινή συνάντηση.

Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος μετά τον Γιώργο Πρίντεζη, υπέγραψε και αυτός το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ο Έλληνας άσος συναντήθηκε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και αποφάσισε να υπογράψει τη νέα τους συμφωνία, καθώς ήταν επιθυμία και του ίδιου, αλλά και των προέδρων του συλλόγου, όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του αμέσως μετά.

Ο Μάντζαρης αναφέρθηκε επίσης στην δύσκολη εβδομάδα που πέρασε, στην... παρένθεση της φετινής σεζόν, αλλά και στην δουλειά που χρειάζεται ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή! Επίσης, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσει μαζί με τους Σπανούλη και Πρίντεζη, οι οποίοι θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες έκαναν προσπάθεια, ώστε να τον πείσουν να μείνει στην ομάδα!

O 27χρονος γκαρντ αποτελούσε βασικό μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, αλλά στη συνάντηση με τους αδερφούς Αγγελόπουλους πείστηκε να συνεχίσει στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Αυτό είναι το τρίτο «ερυθρόλευκο» συμβόλαιο που υπογράφει ο Μάντζαρης, μετά το αρχικό, αλλά κι εκείνο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2014.

«Τέλειωσαν τα βασανά»!

Χαρούμενος αλλά και παράλληλα ανακουφισμένος από την ανανέωση του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Μιλώντας αμέσως μετά την επίτευξη του deal, έξω από τα γραφεία της Arcadia, ο Έλληνας γκαρντ στάθηκε στην κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για να συνεχίσουν μαζί κι έστειλε μήνυμα άμεσης επιστροφής στους τίτλους ενόψει της νέας χρονιάς.

«Είχαμε πει να συνεχίσουμε μαζί. Έχω περάσει έξι χρόνια στην ομάδα. Θα είναι σίγουρα εννιά, ίσως και περισσότερα! Οι πρόεδροι ήθελαν από την αρχή να μείνω και η κοινή επιθυμία μας έγινε πραγματικότητα. Η αποτυχία λόγω της απώλειας των τίτλων στην Ελλάδα ήταν μια κακή παρένθεση. Του χρόνου ξεκινάμε δυνατά, πάμε κάθε χρόνο για τους τρεις τίτλους, πάμε για μια νέα αρχή. Ήταν μια από τους πιο δύσκολες εβδομάδες στην αθλητική ζωή μου. Τέλος καλό, όλα καλά είμαστε χαρούμενοι.

Τελείωσαν όλα τα... βάσανα. Συνεχίζουμε. Σήμερα μέτρησε και η επιθυμία η δική μου και των προέδρων. Χαίρομαι που θα συνεχίσω στην ομάδα με τον Βασίλη, τον Γιώργο και τα άλλα παιδιά. Να συνεχίσουμε αυτά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια»,
ανέφερε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή των Αγγελόπουλων; - Ερυθρόλευκο ρεπορτάζ στέλνει παικταρά στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags