Facebook Pixel «Η πρώτη συνάντηση με Μάντζαρη πριν το Final 4 και η ατάκα του… πάω να τους πω όχι»!
| 2017-06-16 20:25:00

«Η πρώτη συνάντηση με Μάντζαρη πριν το Final 4 και η ατάκα του… πάω να τους πω όχι»!

«Η πρώτη συνάντηση με Μάντζαρη πριν το Final 4 και η ατάκα του… πάω να τους πω όχι»!

Από τον Παναθηναϊκό… βγαίνει νέο ρεπορτάζ σχετικά με όσα έγιναν στις συζητήσεις με τον άσο του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα. Το συμβόλαιο και η εχεμύθεια!

Στο Τριφύλλι… βράζουν με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, καθώς όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπήρχε συμφωνία με τον Έλληνα άσο, ενώ οι Πράσινοι ισχυρίζονται πως πριν πάει στην συνάντηση με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, μίλαγε στο τηλέφωνο με τον Τσάβι Πασκουάλ!

Διαβάστε και το ρεπορτάζ του leoforos.gr:

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανανέωσε την …αγάπη του με τον Ολυμπιακό και τους διοικούντες του πέντε λεπτά αφότου έκλεισε το τηλέφωνο με τον Τσάβι Πασκουάλ έχοντας πει: «ναι, κόουτς, έρχομαι, πάω να πω όχι στον Ολυμπιακό», με τον Καταλανό τεχνικό να του εξηγεί το ρόλο που θα είχε στην ομάδα! Αυτή όμως είναι η κορύφωση της ιστορίας ανάμεσα στον Μάντζαρη και τον Παναθηναϊκό!

Πέντε συναντήσεις εντός και των τελικών

Για να φτάσει ο Βαγγέλης να πει το «ναι» στον Τσάβι πριν περάσει το κατώφλι της «Arcadia» είχαν προηγηθεί μια σειρά από επαφές και συνομιλίες κάτω από άκρα μυστικότητα και εχεμύθεια, με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να προστατεύουν απόλυτα τον παίκτη και τον ατζέντη του Δημήτρη Τοπαλίδη. Όπως, άλλωστε, έκαναν και στο παρελθόν, τιμώντας στο έπακρο τον λόγο τους, παρά την αντίθετη κατάληξη (και) της τότε ιστορίας μεταξύ τους. Σε αυτές τις συναντήσεις ανάμεσα στους «πράσινους» και στην πλευρά του Μάντζαρη συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν τα πάντα σχετικά με τη συνεργασία των δύο πλευρών για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Παναθηναϊκός στην αρχή πρότεινε διετή συνεργασία και κατόπιν επιθυμίας του παίκτη είπε «οκ» στο τριετές συμβόλαιο.  Κάπου εκεί επήλθε η συμφωνία μεταξύ των «πράσινων» και του Μάντζαρη.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής ο παίκτης μίλησε και με τον Καταλανό τεχνικό, μιας και αυτό ήταν αδύνατο να γίνει στα προηγούμενα ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν αρχικά τον Μάη (λίγο πριν το Final 4) και συνεχίστηκαν τον Ιούνη κατά τη διάρκεια των τελικών της Α1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags