Facebook Pixel Ποιον αποθέωσε ο Λεκαβίτσιους και τι είπε για τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό!
| 2017-06-29 20:35:00

Ποιον αποθέωσε ο Λεκαβίτσιους και τι είπε για τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό!

Ποιον αποθέωσε ο Λεκαβίτσιους και τι είπε για τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό!

To νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Για ποιον είπε τα καλύτερα λόγια και για ποιον ρόλο τον προορίζει ο Πασκουάλ;

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού για επόμενα δυο χρόνια και μίλησε στο λιθουανικό «tv3.lt» για τη νέα του ομάδα.

Ο Λιθουανός γκαρντ έπλεξε το εγκώμιο του Τσάβι Πασκουάλ, για τον οποίο είπε ότι είναι υπέροχο το γεγονός ότι τον θέλει στην ομάδα του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι ο Καταλανός τεχνικός τον προορίζει για δεύτερο πλέι μέικερ πίσω από τον Νικ Καλάθη, δίχως όμως να γνωρίζει ακόμα το πόσα λεπτά θα παίζει.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τον Γιασικεβίτσιους: «Μιλήσα μαζί του και χθες και προχθές. Η απόφαση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και η άποψή του είναι πολύ σημαντική για εμένα. Μου είπε ότι σε αυτή τη φάση και οι δύο επιλογές (σ.σ. να μείνει στη Ζαλγκίρις ή να πάει στον Παναθηναϊκό) ήταν καλές για μένα».

Για την πρώτη του επαφή με τον νέο του προπονητή, Τσάβι Πασκουάλ και τον ρόλο του στην ομάδα: «Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα να με καλεί ένας τόσο διάσημος προπονητής και να μου λέει πως θα με ήθελε στην ομάδα του. Ο ρόλος μου θα είναι δύσκολος. Ο κόουτς μου είπε πως θα υπάρχουν δύο πόιντ γκαρντ κι εγώ θα είμαι ο δεύτερος. Ωστόσο, είναι φυσικό πως ο κόουτς δεν μπορούσε να μου με απόλυτη σιγουριά πόσα λεπτά θα παίζω. 

Όλα εξαρτώνται από μένα, πρέπει να κερδίζω το χρόνο μου. Ο Πασκουάλ θέλει να με βοηθήσει να κάνω το επόμενο βήμα. Με έβλεπε εδώ και καιρό και του αρέσει το παιχνίδι μου».

Κλείνοντας, σχολίασε το πώς αναμένει την πρώτη του σεζόν μακριά από τη Λιθουανία: «Η πρώτη χρονιά θα είναι δύσκολη, όπως μου είπε και ο Σάρας. Ήξερα ότι δεν θα παίξω στην Ζαλγκίρις για όλη μου την καριέρα. Έτσι θα ερχόταν μία πρώτη μεταβατική σεζόν. Είναι καλό που θα γίνει με μία πολύ καλή ομάδα. Πάντως, πιστεύω πως μία μέρα θα επιστρέψω στην Ζαλγκίρις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags