Facebook Pixel Νέα δήλωση Πασκουάλ για το… πούλμαν και «ασπίδα» σε Γιαννακόπουλο!
| 2017-06-30 17:11:00

Νέα δήλωση Πασκουάλ για το… πούλμαν και «ασπίδα» σε Γιαννακόπουλο!

Νέα δήλωση Πασκουάλ για το… πούλμαν και «ασπίδα» σε Γιαννακόπουλο!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε και πάλι για την «υπόθεση πούλμαν» και όσα έγιναν μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρ και εμμέσως, δικαιολόγησε την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Καταλανός τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν καλεσμένος σε ραδιοφωνικό σταθμό «Catalunya Radio» και αναφέρθηκε στην επιστροφή με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη, αποθέωσε το ελληνικό κοινό ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζει το μπάσκετ ενώ ζήτησε να λάμψει η δικαιοσύνη στην υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της συνέντευξης του Τσάβι Πασκουάλ:

Για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψουν με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη: Είναι ένας ιδιοκτήτης που βάζει τα χρήματά του στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι από τις ομάδες που δεν ξέρεις από πού προέρχονται τα χρήματά της. Αν προσπαθήσουμε λοιπόν να μπούμε σε αυτή τη θέση έστω και για ένα δευτερόλεπτο, να σκεφτούμε ότι εμείς είμαστε αυτοί που βάζουμε “Χ” εκατομμύρια ευρώ σε μια ομάδα, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας, και να φανταστούμε πώς θα αντιδρούσαμε σε μία ήττα, ίσως θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε λίγο καλύτερα τα πράγματα.

Για το κοινό στην Ελλάδα και τη σχέση του με το μπάσκετ: Αισθάνομαι πολύ πιο αγαπητός από οπουδήποτε αλλού. Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πιο παθιασμένος. Οι δημοσιογράφοι είναι σε γενικές γραμμές πιο εξειδικευμένοι απ’ όσο εδώ, στην Ισπανία. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα γενικά γνωρίζουν καλύτερα το μπάσκετ και εμβαθύνουν περισσότερο. Αυτό βέβαια έχει τα καλά του και τα κακά του.

Για την φετινή πορεία της Μπαρτσελόνα: Δεν μπορώ να σχολιάσω το τι έγινε φέτος στην Μπαρτσελόνα, δεν είναι δίκαιο να πω. Μπορώ μόνο να μιλήσω για την εποχή που ήμουν εγώ εκεί. Νομίζω ότι έγιναν δώδεκα αλλαγές φέτος σε σχέση με την ομάδα που είχα εγώ.

Για το θέμα με τα πλαστά διαβατήρια της Ρεάλ το 2015: Στον κόσμο του αθλητισμού γενικότερα, όποιος κάνει κάτι παράνομο, πληρώνει. Το έχουμε δει στην ποδηλασία, όπου έχουν ακυρωθεί νίκες σε ολόκληρα τουρ λόγω ντόπινγκ, έχουμε δει κατόχους μεταλλίων να τα χάνουν λόγω ντόπινγκ. Ας αφήσουμε λοιπόν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Όταν, πάντως, μια ομάδα κάνει κάτι παράνομο κι αυτό αποδεικνύεται, αυτομάτως αυτή η ομάδα αποκλείεται και η φιναλίστ αναδεικνύεται πρωταθλήτρια. Είναι προφανώς αληθές το ότι τότε η Ρεάλ χρησιμοποίησε περισσότερους Αμερικανούς παίκτες, οπότε είχε πλεονέκτημα έναντι ημών, που δεν είχαμε τόσους

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags