Facebook Pixel Έπεσαν οι υπογραφές! Ανακοίνωσε σούπερ κίνηση ο ΠΑΟ - Τον... έκλεψε από Ολυμπιακό και ΝΒΑ
| 2017-06-30 21:09:00

Έπεσαν οι υπογραφές! Ανακοίνωσε σούπερ κίνηση ο ΠΑΟ - Τον... έκλεψε από Ολυμπιακό και ΝΒΑ

Έπεσαν οι υπογραφές! Ανακοίνωσε σούπερ κίνηση ο ΠΑΟ - Τον... έκλεψε από Ολυμπιακό και ΝΒΑ

Οι Πράσινοι κινήθηκαν γρήγορα και κατάφεραν να... προλάβουν τον παίκτη από τον Ολυμπιακό, που επίσης τον παρακολουθούσε εδώ και πολύ καιρό. Ο όρος στο συμβόλαιο για την Αμερική.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον και επίσημα Ζακ Όγκαστ, ο οποίος θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Τριφυλλιού μετά τον Λούκας Λεκαβίτσιους.

Οι Πράσινοι ήθελαν πάρα πολύ τον Ομογενή σέντερ, που «τσέκαρε» και ο Ολυμπιακός και για αυτό δεν του αρνήθηκαν να βάλει byout στο νέο του συμβόλαιο για το ΝΒΑ, το οποίο ισχύει μέχρι τις 20 Ιουλίου, αν και εκτιμούν ότι είναι απίθανο να έρθει πρόταση!

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης δεν θα δώσει το «παρών» στο Summer League, παρά το γεγονός πως οι Μαϊάμι Χιτ τον είχαν στο ρόστερ, το οποίο ανακοίνωσαν πριν από μερικές ημέρες, οπότε πολύ σύντομα θα τον δούμε στην Ελλάδα, για να φορέσει και επίσημα τα πράσινα.


Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους με τον Ζακ Όγκαστ. Ο αθλητής διατηρεί τη δυνατότητα μεταγραφής του σε ομάδα του ΝΒΑ μέχρι τις 20/7/2017.

Ο Όγκαστ γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 1993 στη Μασσαχουσέτη, έχει ύψος 2.08μ., αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» και διαθέτει ελληνικό διαβατήριο καθώς η μητέρα του έχει καταγωγή από την Κοζάνη. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Γυμνάσιο του Marlborough.

Το 2011 μετακινήθηκε στο προπαρασκευαστικό πανεπιστήμιο New Hampton School, το οποίο ολοκλήρωσε έχοντας 15 πόντους και 8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην καλύτερή του σεζόν. Μετά την αποφοίτησή του γράφτηκε στο πανεπιστήμιο του Notre Dame, όπου έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ στους Fighting Irish. Την τελευταία του χρονιά στο NCAA (2015-16) είχε 14 πόντους και 10.72 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Τον Οκτώβριο του 2016 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι αγωνιζόμενος με ιδιαίτερη επιτυχία στην τουρκική Ουσάκ Σπορτίφ, με την οποία είχε μέσο όρο 12.8 πόντους και 8 ριμπάουντ στο εγχώριο πρωτάθλημα και 13.4 πόντους και 8.8 ριμπάουντ στο Champions League.
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags