Facebook Pixel «Τρελαμένος» για Παναθηναϊκό ο Βουγιούκας!
| 2017-07-01 20:12:00

«Τρελαμένος» για Παναθηναϊκό ο Βουγιούκας!

«Τρελαμένος» για Παναθηναϊκό ο Βουγιούκας!

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε για το «θέμα» που υπάρχει με το Τριφύλλι και προανήγγειλε εξελίξεις. Θα έχουμε επιστροφή του στα πράσινα και στο ΟΑΚΑ;

Ο Ιάν Βουγιούκας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ωστόσο τόνισε πως ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία, αν και ευχήθηκε να προχωρήσει το deal.

Ο διεθνής σέντερ εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει και πάλι τα πράσινα και να γυρίσει στην Ελλάδα, ωστόσο σημείωσε πως και πέρυσι υπήρξε ενδιαφέρον, όμως η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Μιλώντας στην «ΕΡΤ» από τη Σύρο, όπου βρίσκεται για το «LG AegeanBall Festival», ο έμπειρος Έλληνας σέντερ ανέφερε: «Εδώ και δύο - τρεις εβδομάδες είμαστε στην παραλία. Προσέχουμε, αλλά το διασκεδάζουμε. Ήρθα στην Ελλάδα για διακοπές» και συμπλήρωσε για τον Παναθηναϊκό:

«Το έχω μάθει ότι το έχουν γράψει στα site. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά μέχρι εκεί. Θα δούμε στη συνέχεια του καλοκαιριού. Πέντε χρόνια στο εξωτερικό έχω κουραστεί. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία για εμένα και μπασκετικά και για να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου και τους φίλους μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags