Facebook Pixel Αποθεωτική ατάκα Σλούκα για Ομπράντοβιτς και δήλωση για την Εθνική
| 2017-07-01 20:40:00

Αποθεωτική ατάκα Σλούκα για Ομπράντοβιτς και δήλωση για την Εθνική

Αποθεωτική ατάκα Σλούκα για Ομπράντοβιτς και δήλωση για την Εθνική

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Φενέρμπαχτσε, τον Σέρβο τεχνικό και την Εθνική ομάδα.

Ο Κώστας Σλούκας λαμβάνει μέρος στο τουρνουά «3 on3» που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης στη Σύρο και στο πλαίσιο της διοργάνωσης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ αποθέωσε τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τονίζοντας ότι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε ώστε να συνεχίσει να συνεργάζεται με έναν από τους κορυφαίους προπονητές όλων των εποχών.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην εθνική Ελλάδος δηλώνοντας πως ελπίζει να πάνε όλα καλά στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το 3Χ3 στη Σύρο που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης: «Είναι μία πολύ ωραία γιορτή. Ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και φίλος. Ήρθαμε για να τον βοηθήσουμε».

Για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς: «Ο Μπόγκνταν είναι φανταστικό ταλέντο και εκπληκτικός άνθρωπος. Έχουμε περάσει μαζί δύσκολες και καλές στιγμές. Τώρα θα φύγει το ΝΒΑ και του εύχομαι καλή επιτυχία».

Για το αν το τουρνουά είναι σαν προπόνηση για την Εθνική: «Ερχόμαστε για την παρέα και τη διασκέδαση του κόσμου. Δεν είναι τόσο προπόνηση, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά με την Εθνική ομάδα».

Για τις προτάσεις που είχε και την ανανέωση με τη Φενέρ: «Αυτή τη στιγμή ήθελα να μείνω στην Ευρώπη και να συνεργαστώ ξανά με έναν από τους καλύτερους προπονητές όλων εποχών. Δεν ξέρω για το μέλλον. Κανείς δεν ξέρει. Τα επόμενα τρία χρόνια θα είμαι στην Κωνσταντινούπολη και είμαι πολύ ευτυχισμένος εκεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags