Facebook Pixel "Σκάει" νέα αποχώρηση-βόμβα από την Ευρωλίγκα για NBA;
Μπάσκετ
NBA
| 2017-07-01 21:26:00

"Σκάει" νέα αποχώρηση-βόμβα από την Ευρωλίγκα για NBA;

"Σκάει" νέα αποχώρηση-βόμβα από την Ευρωλίγκα για NBA;

Εκτός από τον Τεόντοσιτς και τον Μπογκντάνοβιτς, εξελίξεις σημειώνονται με ακόμα ένα τεράστιο όνομα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και την προοπτική να μετακομίσει στις ΗΠΑ!

Η κατακόρυφη αύξηση των μισθών στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια έχει «αποψιλώσει» το ευρωπαϊκό μπάσκετ, με πολλά από το μεγάλα αστέρια της Ευρωλίγκας να μετακομίζουν στις ΗΠΑ.

Το δρομολόγιο αυτό ετοιμάζονται να κάνουν ήδη οι Μπογκντάνοβιτς και Τεόντοσιτς, όμως ίσως υπάρξουν σύντομα εξελίξεις και με τον Νάντο Ντε Κολό!

Οι Τορόντο Ράπτορς έχουν τα δικαιώματα του Γάλλου αστέρα της ΤΣΣΚΑ, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το ΝΒΑ το 2014, ωστόσο συνεχίζει να θεωρείται freeagentστη συγκεκριμένη λίγκα.

Οι Ράπτορς έχουν το δικαίωμα να ισοφαρίσουν οποιαδήποτε προσφορά από έτερη ομάδα του ΝΒΑ ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό και για αυτόν τον λόγο κατέθεσαν στον Ντε Κολό προκριματική προσφορά.

Σε πιο απλά λόγια, πρόκειται για κάτι σαν εικονική κίνηση ώστε να διατηρήσουν τα δικαιώματα του παίκτη και να έχουν τον πρώτο λόγο εάν αυτός αποφασίσει να γυρίσει στο ΝΒΑ.

Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει αυτό, ωστόσο με την απίστευτη αύξηση των απολαβών στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και τις καταληκτικές εμφανίσεις του Ντε Κολό στην Ευρώπη, δεν αποκλείεται σύντομα να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στο ΝΒΑ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags